Spoilers 9 t/m 20 december 2019

Er zijn weer nieuwe spoilers! In week 50 en 51 belooft het er weer heftig aan toe te gaan in Meerdijk. Lana belandt in een coma, Nola verstoort Daans liefdesplannen met Nina en Rik heeft belastende informatie over Billy gevonden waarmee hij naar de politie wil stappen. Lees snel meer…

Maandag 9 december
Lana moet in kritieke toestand meteen door naar de OK. Nina zegt een afspraak af om haar moeder in de gaten te kunnen houden. Linda is getuige van een ruzie tussen Billy en Laura over de verbouwing van De Koning. Ze besluit zich ermee te bemoeien.

Dinsdag 10 december
Janine laat zich er door Eva van overtuigen dat het ontmoeten van lotgenoten een goed idee is. Valentijn en JoJo horen het nieuws over Lana. Amir krijgt grote verwijten naar zijn hoofd geslingerd. Ludo wil weten of Nina haar strubbelingen met Bing heeft opgelost.

Woensdag 11 december
Amir doet een poging om het goed te maken met Sjors. Nina en Daan zorgen ervoor dat ze een ongestoorde tijd samen kunnen beleven. Puck heeft grote problemen met de levering van haar LaPuck kledinglijn. Riks verrassing voor Shanti mislukt enigszins.

Donderdag 12 december
Valentijn weet niet hoe hij toenadering moet zoeken tot Lana. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek. Rik en Shanti ontdekken dat ze in precies dezelfde onprettige positie zitten. Bobby maakt zijn liefdesconcurrent duidelijk dat hij niets in zijn hoofd moet halen.

Vrijdag 13 december
Shanti baalt van haar moeder en daagt haar uit. Dit leidt tot een ongekende bekentenis. Linda leert een les van Tiffy. Janine komt in actie als ze een financiƫle buffer wil opbouwen vanwege haar ziekte.\

Maandag 16 december
Ludo vindt het geen goed idee, maar Janine heeft zin in een feestje en laat zich niet weerhouden. Shanti en Billy belanden in een familiecrisis door een absurd voorstel. Nola verstoort Daans liefdesplannen met Nina.

Dinsdag 17 december
Anton hoopt op een intieme kerst met Linda, maar zij wil juist zoveel mogelijk mensen om zich heen. Puck is blij dat ze weer bevriend is met Nina, maar maakt meteen misbruik van de situatie. Janine laat zich niet chanteren.

Woensdag 18 december
Amir zoekt toenadering tot Sjors, maar hun relatie bekoelt nog meer als hij een pijnlijke keus maakt. Billy staat met een verrassing voor de deur, maar Shanti stuurt haar moeder weg. Rik heeft door hoe het echt zit.

Donderdag 19 december
Als Valentijn en Lana het leuk hebben, laat dit Bobby niet koud. Puck klopt aan bij Linda voor hulp, maar die krijgt ze op onverwachte manier. Amir probeert het goed te maken met Sjors en doet een riskant voorstel.

Vrijdag 20 december
Billy meent de scepter over De Koning te kunnen zwaaien, maar Shanti is het absoluut niet eens met de keuzes die haar moeder maakt. Rik heeft voldoende belastende informatie gevonden en wil naar de politie stappen.

Total
37
Shares
18 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel
GTST - Robert Alberts

Comeback Robert Alberts duurt slechts drie dagen

Volgend artikel
GTSTCourant - Janine Elschot

Janine begint aan chemokuur

Heb je dit al gelezen?