Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 9 t/m 13 oktober

  MA 9/10
  Sjors krijgt het levensverhaal van Amir te horen. Anton komt in conflict met Rik vanwege Rikki’s gedrag. Sjoerd vindt dat Anton zich niet moet mengen in zaken die hem niet aangaan. Lucas is blij dat het gips eraf is en wil meteen weer allerlei dingen doen met Felix.

  DI 10/10
  Het valt Rover op dat Kimberly raar doet als Noud hem helpt met een kapotte fiets. Janine worstelt met de deadline van haar eerste column, die perfect moet zijn. Laura is getuige van een ongemakkelijke ontmoeting.

  WO 11/10
  Rover brengt Kimberly ongewild in een lastige situatie, waarin ze leugen op leugen stapelt. Rikki is radeloos als de kinderbescherming op de stoep staat. Linda, in de rol als agente van Machteld, wordt onder druk gezet.

  DO 12/10
  Bill krijgt de woede van Linda over zich heen en belooft zijn leven te beteren. Ludo loopt iemand tegen het lijf waarvan hij dacht dat die achter slot en grendel zat. Een besloten zwembadfeestje loopt flink uit de hand.

  VR 13/10
  Bill voelt zich schuldig om hoe Sam eraan toe is. Ludo is druk met het samenstellen van een dossier vol misstappen van Bill. Zoë en Noud worden allebei overrompeld door een goedbedoelde verrassing van Laura.

  21 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ga jullie maar niet verheugen. Ik weet bijna zeker dat Bill is meegenomen voor verhoor wat betreft de te water geraakte schilderijen. Ludo gaat ervan uit dat hij vast blijft zitten maar hij wordt toch weer op vrije voeten gesteld. En tadaa, daar is de spoiler.

   Als Nick werkelijk zou terugkomen dan was dat allang bekend geweest, net zoals de vorige keren en bij andere acteurs. Nee hoor, GTST doet hetzelfde als altijd, ons voor niets laten verheugen op een heel saai dingetje.

  2. kinderachtige gedoe om die schilderijen uit eindelijk belanden ze in het water zijn ze dan blij laat bill toch de schilderijen kopen ludo moet niet zo zielig doen

  3. Ik denk dat hij inderdaad bill tegen komt ludo heedt tegen de politie gezegd dat hij met die vernietiging te maken heeft dua ik denk dat hij jn de gevangenis komt maar dat er geen genoeg bewijs is en dat hij dan de week daae op weer vrij komt 11 oktober dus

  4. Christophe Hadden speelt nu in de Belgische variant van gtst.

   Ik gok er op dat Anouk van Ness terugkeert als Roxy Belinfante. Na Maxime hebben we weer een nieuwe soapbitch nodig.

  5. Ludo zal proberen Bill in de cel te laten belanden. Hij komt hem vervolgens donderdag tegen waardoor hij erachter komt dat z’n plan niet is geslaagd.

  6. Ludo kent alleen z’n naam maar hij weet niet hoe de Beer eruit ziet. Ik denk ook eerder Hein of Nick. Ik gok op Nick. Die is natuurlijk via de kranten of andere media erook achter gekomen dat z’n tante dood is. Hij zal daar natuurlijk blij mee zijn. Maar voor t zelfde geldt zou t de Beer wel kunnen zijn. Het is ieder qua gevangene eenderde kans. En heel goed als hij Bill helemaal kapot gaat maken.