Spoilers 9 t/m 13 oktober

MA 9/10
Sjors krijgt het levensverhaal van Amir te horen. Anton komt in conflict met Rik vanwege Rikki’s gedrag. Sjoerd vindt dat Anton zich niet moet mengen in zaken die hem niet aangaan. Lucas is blij dat het gips eraf is en wil meteen weer allerlei dingen doen met Felix.

DI 10/10
Het valt Rover op dat Kimberly raar doet als Noud hem helpt met een kapotte fiets. Janine worstelt met de deadline van haar eerste column, die perfect moet zijn. Laura is getuige van een ongemakkelijke ontmoeting.

WO 11/10
Rover brengt Kimberly ongewild in een lastige situatie, waarin ze leugen op leugen stapelt. Rikki is radeloos als de kinderbescherming op de stoep staat. Linda, in de rol als agente van Machteld, wordt onder druk gezet.

DO 12/10
Bill krijgt de woede van Linda over zich heen en belooft zijn leven te beteren. Ludo loopt iemand tegen het lijf waarvan hij dacht dat die achter slot en grendel zat. Een besloten zwembadfeestje loopt flink uit de hand.

VR 13/10
Bill voelt zich schuldig om hoe Sam eraan toe is. Ludo is druk met het samenstellen van een dossier vol misstappen van Bill. Zoë en Noud worden allebei overrompeld door een goedbedoelde verrassing van Laura.

Total
0
Shares
21 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Spoilers 2 t/m 6 oktober

Volgend artikel

Erik de Vogel genomineerd voor Zilveren Televizier-Ster Acteur

Heb je dit al gelezen?