Spoilers 7 t/m 11 december

MA 07/12
Anton wil zich van zijn beste kant laten zien, maar Linda is helemaal klaar met hem. Het knaagt bij Sjors dat zij de oorzaak is van een opeenstapeling van ellende. Als het niet goed gaat met Rikki, moet Aysen haar geweldige nieuws verzwijgen en krijgt Sjoerd een waas voor zijn ogen.

DI 08/12
Thijs heeft nachtmerries. Anton weigert zich bij een afwijzing neer te leggen. Pelle komt in actie als Lucas zich door een leuke jongen laat verleiden. Sacha laat zich van haar allerliefste kant zien. Sjors mist Tim.

WO 09/12
Linda verknoeit een afspraak van Rover. Als Bing een uitnodiging krijgt van Ludo, wil hij zich graag bewijzen. Lucas weet zeker dat Pelle een spelletje speelt met zijn gevoelens. Anna twijfelt hieraan.

DO 10/12
Nina krijgt een tegenvaller te verwerken. Jef en Robert hebben lol bij een illegaal spektakelstuk. Sjoerd snapt niet dat Rikki meegaat in Thijs’ mooipraterij. Als Bing eigenwijs handelt, wordt hij door Ludo op zijn plek gezet.

VR 11/12
Ludo wordt niet blij van de oplossing die zijn arts aandraagt. Jef heeft spijt van de afgelopen nacht, Robert niet. Maxime krijgt een ongebruikelijk verzoek. Na een steunbetuiging van Janine gaat Linda bij Anton langs.

© GTSTCourant.com en TVGids.tv

 

Total
0
Shares
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Oude liefde roest niet: Linda en Robert zoenen

Volgend artikel

Anton en Robert op de vuist

Heb je dit al gelezen?