Spoilers 21 december t/m 25 december

MA 21/12
Wiet heeft het gevoel dat ze klem zit tussen haar zus en vriendin. Bing heeft meer verantwoordelijkheden en wil alles zo goed mogelijk doen. Lucas’ impulsieve daad heeft grote gevolgen, zowel financieel als rationeel.

DI 22/12
Maxime doet een ontdekking die ze in haar voordeel kan gebruiken. Als Rover zijn zus Sam van het vliegveld gaat halen, lopen de zaken niet zoals gepland. Lucas zint op wraak na wat Pelle hem geflikt heeft.

WO 23/12
Janine, Anton en Jef belanden op een wonderlijke speeddate in Boks. Nina is benieuwd wat voor kerstcadeau Bing voor haar gekocht heeft. Laura wil de ultieme kerstgedachte in praktijk brengen: vrede op aarde.

DO 24/12
Linda is bang dat ze Anton voorgoed kwijt is. Rikki wordt emotioneel als Aysen bekent dat ze zwanger wil worden. Robert wordt keihard geconfronteerd met iets wat hij heel lang weggestopt heeft.

VR 25/12
Lucas en Pelle vechten samen hun strijd in de media uit. Sam heeft een dwingende reden om langer in Meerdijk te blijven dan alleen de kerstvakantie. Ludo ziet op tegen een eenzame avond op de dialyseafdeling.

© GTSTCourant.com en TVGids.tv

Total
0
Shares
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Ferri Somogyi: “Wie zegt dat ik terugkeer?”

Volgend artikel

Het leven van Ludo ligt in de handen van Maxime

Heb je dit al gelezen?