Terug in de tijd: het huwelijk van Marcus en Cyrille

GTST Terug in de tijd

Vorige week maakte Marcus Sanders zijn rentree in Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2001 is Marcus voor het eerst te zien in Meerdijk. Hij komt in beeld als zijn vader Maximiliaan komt te overlijden. Maximiliaan heeft een testament nagelaten. Voordat zijn kinderen het testament mogen openen, moeten Ludo en Marcus eerst een opdracht uitvoeren. Samen moeten ze een bedrijf oprichten. Marcus krijgt nog één extra opdracht: hij moet een vrouw trouwen en een kind met haar krijgen.

De broers richten samen Apollo B.V. op. De samenwerking verloopt erg goed. De andere opdracht is lastiger. Toch wordt Marcus na een tijd verliefd op Gwen Faber. Dit blijkt wederzijds te zijn. Gwen raakt zwanger en Marcus wil met haar trouwen. Gwen moet hem opbiechten dat ze nog met een andere man getrouwd is. Een huwelijk is niet mogelijk.

Op dat moment keert een oude scharrel van Marcus, Cyrille de Boer, terug naar Meerdijk. Ze is zwanger van hem. Marcus vraagt Cyrille ten huwelijk. Gwen is teleurgesteld en vertrekt naar Londen.


Laat een reactie achter!