Terug in de tijd: Linda in een vuilniscontainer

GTST Terug in de tijd

Sinds het begin van Goede Tijden, Slechte Tijden is Linda Dekker in Meerdijk te zien. In 1998 verliet ze Meerdijk, maar in 2005 keerde ze tijdelijk terug. In 2005 bleek dat Linda een bijzondere ziekte had; ze viel in slaap waardoor het leek dat ze dood was. Tijdens haar slaap kon Linda nergens op reageren, maar ze kon wel waarnemen wat er om haar heen gebeurde.

Tijdens haar tijdelijke verblijf in Meerdijk gaat het tijdens een woordenwisseling met Morris helemaal mis wanneer ze een duw krijgt en met haar hoofd op het bureau valt. Daardoor raakt ze buiten bewustzijn. Morris denkt echter dat ze dood is en dumpt haar in paniek in een vuilniscontainer. In werkelijkheid was Linda ook hier in slaap gevallen en wist ze precies wat Morris met haar deed.


6
Laat een reactie achter!

gtstfites

Keek ik toevallig nog vandaag.

Robin

Heeft ze deze ziekte niet meer??????

Ed

Kan ik deze nomineren voor één van de slechtste verhaallijnen ooit? Samen met het hele Hans van Houten/amulet-verhaal? 😛

Ik vraag me ook steeds af hoe het met die ziekte zit. Totaal niks van te merken momenteel, terwijl dat destijds een echte verhaallijn was.

Dani

Wat een vuilenscontainer?!!??!

Dani

Moris is een klootzak!!!