Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  De ‘valse’ tune van GTST (2014)

  3

  In januari 2014 kreeg de vertrouwde leader van GTST een update. Producent EndemolShine vond het nodig om de tune op te frissen en liet deze opnieuw inzingen door zangeres April Darby.

  Na slechts twee weken werd Darby’s versie van het openingslied bij het grofvuil gezet. De uithaal op het einde klonk vaste kijkers vals in de oren. Echt vals bleek die niet, maar het klonk wel ‘minder lekker’, aldus zangleraren.

  Darby was ook niet tevreden met het eindresultaat. ‘‘Ik heb ze (EndemolShine, red.) gevraagd waarom we het niet opnieuw hebben opgenomen en het gelijk hebben verbeterd. Maar daar hebben ze geen antwoord op”, vertelde ze. “Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen, in mijn vak lukt niet altijd alles, dus ik baal er wel van.”

  Delen

  3 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Volgens mij zit achter deze leader het volgende: men werkt momenteel met veel tijdelijke personages / gastrollen, dan is huidige leader snel aan te passen. (knip en plak werk)

   Ik denk maar zo, hoe korter de leader des te meer GTST. 😁20 a 25 minuten uitzending is toch al zo kort. 😢 (tussendoor reclame niet meegeteld)

   • Ik vrees dat de leader zo blijft. Dankzij platforms als Netflix en apps als TikTok is de gemiddelde spanningsboog van jongeren gezakt naar onder de nul. Dus korte leaders, echt zonde…