Amir vraagt Farah ten huwelijk

by GTSTCourant

2018 is het jaar van Amir en Farah. De twee hebben elkaar na jaren weer teruggevonden. Amir wil zijn liefde voor Farah opnieuw bezegelen en vraagt haar daarom voor de tweede keer – de twee zijn namelijk al met elkaar getrouwd – ten huwelijk. Farah zegt volmondig ‘ja’ op Amirs aanzoek.

Het is nog maar de vraag of er ook daadwerkelijk een tweede bruiloft komt, aangezien Amir nog altijd een zwak heeft voor Sjors Langeveld.


Lees ook:

8 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Yoshi
20 april 2018 17:30

Farah is de persoon die komt te overlijden. Lana keert terug voor die begrafenis. Lana biecht op dat Loes de fatale trap tegen Jan Meas heeft gegeven

Clasina
21 april 2018 17:22
Antwoord op  Yoshi

Dit denk ik ook. Loes is de dader. Maar dat Farah doodgaat, is niet logisch i.v.m. Lana. Zij kennen elkaar niet. Best boeiend al duurt het erg lang allemaal.

Zebje
20 april 2018 19:22

Lana kent Farah niet eens tenzij ze Amir komt troosten , dat is mogelijk. Maar inderdaad LOES zal worden ontmaskert.

Jordan
20 april 2018 23:27
Antwoord op  Zebje

Dan was ze wel naar Japan gevlucht en had ze geen alibi voor zoe verzonnen

Zebje
20 april 2018 23:49
Antwoord op  Jordan

Lolbroek , Loes doet dit juist zodat ze dan totaal niet verdacht overkomt. Tactisch en daarbij is ze ook een gevaarlijke psychopaat. Ook door voor de auto te springen hoever ze gaat voor Bing. En dat e tennispas van Anton steelt.

Clasina
21 april 2018 17:25

Sjors heeft geen functie meer in GTST. Komt Lana naar haar afscheid? Het huwelijk gaat door. Al is het maar omdat het een hoogtepunt is voor GTST.

Jessica
22 april 2018 11:01

Is het mogelijk dat er een keer een bruiloft komt zonder dramatische afloop, een greep uit het assortiment; Julian trouwde met Alexandra en Alexandra word neer geknald. Simon trouwt met ? En Simon word neer geknald. Roos en Arnie trouwen en Roos valt dood neer. Ludo en Janine zijn 3 keer getrouwd waarvan 2 keer met dramatische afloop de 1e keer word Janine levend begraven en de 2e keer ligt Nina vast gebonden in een brandende paardenstal. Nina trouwde met Noud en er word geschoten waar na Rosa komt te overlijden en zo zijn er nog meer huwelijks incidenten.

Zebje
22 april 2018 21:15
Antwoord op  Jessica

Simon en Esther. Arnie was al dood. Ze zou met Gijs trouwen toen ze dood neer viel.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!