Amir zaaddonor Bing en Nina’s kind?!

by GTSTCourant

Bing en Nina koesteren al maandenlang een kinderwens. Door Bings onvruchtbaarheid is het voor de twee echter onmogelijk om samen een kind te verwekken. Bing is daarom naarstig op zoek naar een geschikte zaaddonor en lijkt deze gevonden te hebben in de vorm van zijn beste vriend Amir Nazar. Door zijn intensieve en hechte band met Amir is het voor Bing niet meer dan logisch om hem als zaaddonor te vragen. Zal Amir ingaan op het schokkende verzoek van Bing?


Lees ook:

4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Diego kreutz
20 april 2018 17:18

Ik denk het niet

Mjo
21 april 2018 10:34

Ik denk het niet.
Mocht Farah dit te weten komen, die gaat compleet uit haar dak. Kon al moeilijk omgaan met de vriendschap tussen Sjors en Amir.

Bovendien vraag ik mij af, of dit überhaupt wel kan binnen c.q. gebruikelijk is, denk aan de cultuur waaruit Amir komt.

Moud
22 april 2018 10:20

Over de keuze van Bing voor Amir, ik vond het wel grappig wat mijn moeder gisteren zei, Bing moet wel iemand met een kleurtje kiezen als zaaddonor (en daar bedoel ik absoluut niets verkeerds mee!), want anders valt het zo op.
Manu is het mooiste voorbeeld als zoontje van Bing (en Monica).

Flapperdeflap
24 april 2018 19:39

Als Bing slim is dan vraagt hij zijn vader Dan heeft hij een kind dat op hem lijkt, biologisch aan hem verwant is en de biologische vader kan mooi opa spelen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!