Vooruitkijken: woensdag 12 april 2017

by GTSTCourant

Let op! Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST. Wil je nog niet weten wat er gaat gebeuren, stop dan nu met lezen.

Anton zoent Janine

Sam en Rover doen er alles aan om Anton en Linda weer bij elkaar te brengen. Koppige Anton wil echter niet toegeven aan zijn gevoel en zegt Linda niet meer terug te willen.

In de aflevering van woensdag 12 april besluit Anton zijn zorgen even te vergeten en grijpt naar de fles. Ook Janine is toe aan een borrel door het gedoe met Ludo, Martine en Nina. De borrelavond begint in café De Koning en wordt voortgezet bij Anton thuis. Het wordt echter iets te gezellig als Anton Janine zoent. Anton biedt onmiddellijk zijn excuses aan. Janine weet het zeker: Anton mist Linda. Anton geeft toe, maar zegt het vertrouwen in Linda kwijt te zijn.

Wat denk jij? Komen Anton en Linda ooit nog bij elkaar?


Lees ook:

5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Damian
5 april 2017 10:27

Tuurlijk komen ze nog bijelkaar

dinges
5 april 2017 11:24

Tjeeminee… Ja vast ooit wel. Soaplogica.

Peter
5 april 2017 13:36

Maar als die domme schrijvers ook nog janine en anton aan elkaar plakken word ik gek, dan is ludo echt alles kwijt en heeft eigenlijk niks meer voor te leven. Echt arme ludo

Vlinder
5 april 2017 14:39

Anton en Janine zullen wel nog ff verliefd worden op elkaar en wat krijgen? Dan zal uiteindelijk Anton wel weer terug gaan naar Linda en Janine naar Ludo.

Maxime zal denkt ook wel wat krijgen met Bill.

Samantha
5 april 2017 16:13

Ja Tuurlijk Komen die twee weer samen ze zijn voor mekaar gemaakt

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!