Blijft Amir in leven? Je leest het hier!

by GTSTCourant

Het was dé grote vraag van GTST’s zomercliff 2019: Blijft Amir in leven?!

In de laatste aflevering van seizoen 29 werd Amir tijdens zijn eerste traumahelikopter dienst bruut met een honkbalknuppel op zijn hoofd geslagen door een doorgedraaide man. Eenmaal in het ziekenhuis kreeg Amir ook nog eens een hartstilstand. Daarmee was het laatste shot van seizoen 29 een feit.

Fans van Amir hoeven niet te treuren, want… Amir blijft in leven! De weg naar herstel zal moeizaam zijn, want Amir heeft geen gevoel meer in zijn rechterhand. Anton Bouwhuis werpt zich daarom op als coach om Amir te ondersteunen tijdens dit moeilijke traject.

GTST is vanaf aanstaande maandag weer elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Vanaf morgen zijn de eerste vijf afleveringen van het nieuwe seizoen ook te bekijken op Videoland.


Lees ook:

15 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Yoshi
23 augustus 2019 08:37

jammer! Net toen we dachten verlost te zijn van Tiffy, Lana, JoJo en Amir… keren ze allen weer terug!!!

Madeleine
25 augustus 2019 17:40
Antwoord op  Yoshi

Kijk dan lekker niet

riezz
28 augustus 2019 10:14
Antwoord op  Madeleine

Madeleine , iedereen mag zijn/haar mening geven en dan van jou iedere keer dat eeuwige zinnetje “Kijk dan lekker niet” (onder verschillende namen) is echt irritant nu. GTST gaat inderdaad helemaal naar de klote door deze irritante rollen , JoJo heeft “maar” diabetes , nou mijn partner ook en zo erg is dat ook weer niet en ze doen alsof ze een vreselijke dodelijke ziekte heeft, nee dus. Lana is vreselijke rol en nog slechtere actrice die haar tekst opzegt alsof ze 10 meter onder water zit dus misschien als ze de dame vervangen dat het nog iets zou worden… Lees meer »

Linda
26 augustus 2019 16:29
Antwoord op  Yoshi

Lana en Jojo vind ik inderdaad zeer zwak en ongeloofwaardig overkomen in hun personage. Je ziet dat ze het spelen en bij een goede acteur geloof je dat ze het karakter echt zijn. En ja Madeleine, we kijken lekker wel 😛 Van een beetje gezonde feedback is namelijk nog nooit iemand slechter geworden. Als GTST wil blijven bestaan, zullen ze toch ooit met de feedback aan de slag moeten gaan, want die feedback komt van -juist ja- de kijkers 🙂 Als we allemaal onze mond zouden houden én ook nog eens zouden stoppen met kijken zoals jij hier roept, dan… Lees meer »

riezz
28 augustus 2019 10:14
Antwoord op  Linda

Juist Linda !

GTST-je
23 augustus 2019 13:47

Ik vind dat Amir te snel wakker geworden is, hij moest misschien nog even wat langer in coma liggen. Echt iedereen in Meerdijk hersteld snel, dat het niet meer realistisch is.

Chenilla
23 augustus 2019 21:43
Antwoord op  GTST-je

Anders duurt het weer voor iedereen te lang . Het is ook nooit goed . Kijk gewoon niet meer dan hoef je ook niet te zeuren.

GTST-je
23 augustus 2019 23:14
Antwoord op  Chenilla

Ik bedoel meer dat hij gelijk in de eerste aflevering wakker werd, persoonlijk zou ik het beter vind als hij bijvoorbeeld aan het einde van de week wakker werd niks zegt en dat we dan zouden moeten wachten van maandag om te zien hoe het met hem gaat. Ik de eerste vijf aflevering al gekeken en er geen spanning.

Yoshi
23 augustus 2019 17:08

Hopelijk wordt het een beter seizoen dan vorig jaar!!
Jammer dat JoJo, Lana er nog zijn en dat Amir leeft. Voor de nodige drama mocht hij wel dood.

En dan nog die rare vriendin van Nina waar ze het nog nooit over had. Florien was haar hartsvriendin. Ze had het nooit over Puck. Fuck Puck!
Lana, JoJo, Valentijn, Tiffy!! Ze moesten gewoon wegblijven!!!
Zulke personages en slecht acteerniveau gaat er voor zorgen dat Gtst van de buis gaat!!

Rene
24 augustus 2019 00:05

GTST MOET SPANNERDER WORDEN
EEN BETERE VERHAALLIJN GEBEURDT DAT NIET ??
DAN BEN IK K BANG GTST VELE KIJKERS KWIJT RAAKT

Gisela
24 augustus 2019 01:23

Zeker blijft hij in leven met een kapotte hand

Juize
24 augustus 2019 03:22

Net de eerste week gekeken, en het gaat precies verder waar het in het vorige seizoen mis ging. Billy en Ludo leek een interessant punt in de cliffhanger, maar uiteindelijk is het niks bijzonders. De families worden bedreigd, en waar ludo normaal zijn hele leger mannetjes op zet, doet hij nu braaf wat er wordt gevraagd. Billy en ludo hebben zeker chemie, maar dat kunnen ze zoveel beter uitwerken. Dan Jojo, sneu dat ze diabetes heeft.. Maar het wordt wel heel erg kinderachtig neergezet. En dan Kimberly, in mijn ogen 1 van de beste toevoegingen de afgelopen seizoenen, ze is… Lees meer »

Roos
31 augustus 2019 06:14
Antwoord op  Juize

Ach mens zeik niet zo

Willem Thomas
24 augustus 2019 08:41

Gtst moet dringend op zoek naar een nieuwe identiteit. Te belerende programma’s worden steeds minder door het grote publiek getolereerd.

Leuny
24 augustus 2019 09:15
Antwoord op  Willem Thomas

Kijk dan niet…er zijn zat mensen die het wel leuk vinden… dat gezeur…

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer