Vooruitkijken: vrijdag 14 april 2017

by GTSTCourant

Let op! Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST. Wil je nog niet weten wat er gaat gebeuren, stop dan nu met lezen.

Bing Mauricius blind door hersenbeschadiging

Het zijn rumoerige tijden voor Bing Mauricius. Bing is ongewild slachtoffer geworden van Martines wraakplan op Ludo. Door een geplande moordaanslag is Bing in zijn hoofd geschoten. Hij heeft deze aanslag overleefd, maar de kogel zit nog in zijn hoofd.

Vrijdag 14 april wordt de kogel operatief verwijderd. Het is een risicovolle operatie: bij het verwijderen van de kogel kan er hersenschade veroorzaakt worden.

Na een lange operatie is de kogel succesvol verwijderd. De artsen vermoeden dat de kogel geen hersenschade heeft veroorzaakt. Eenmaal bijgekomen vraagt Bing aan Nina of zij het licht aan wil doen, terwijl het dag is. Het lijkt erop dat Bing zijn zicht is verloren. Is Bing blind? Wordt vervolgd!


Lees ook:

6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Kenny
7 april 2017 09:48

Welke aflevering is het

Mjo
7 april 2017 12:23
Antwoord op  Kenny

Vrijdag 14 april als (weekend) cliffhangertje en dan wachten tot maandag 17 april met het vervolg.

Dominique
8 april 2017 18:45

jongens niet om het één of ander, de “Vooruit Kijken” sectie is een leuke toevoeging, maar waarom steeds al de spoilers in de titel plaatsen? Zo kun je niet eens meer deze site bezoeken zonder alles al te weten te komen. Dan is die “Let op!” waarschuwing in de tekst ook niet meer zo heel erg waardevol.

GTSTCourant
8 april 2017 19:55
Antwoord op  Dominique

We zijn aan het kijken hoe we dit beter vorm kunnen geven. De titel moet nu eenmaal weergeven wat er in het bericht te lezen is, omdat deze ook wordt doorgestuurd naar onze social media kanalen en Google. We zijn de optie aan het onderzoeken om de berichten die vallen onder de categorie “Vooruitkijken” niet meer op de homepagina te plaatsen.

Dominique
11 april 2017 20:12
Antwoord op  GTSTCourant

bedankt voor jullie mee denken! ik vind dit namelijk verder echt een top site als het gaat om GTST!

Misha
8 april 2017 19:21

Blind, maar niet dood dus. Jammer!

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!