Daan lokt Rik in de val met #metoo

by GTSTCourant

Even leek het erop dat kersverse broers Rik en Daan met elkaar door één deur konden gaan, maar niets is minder waar. Daan heeft een nieuw plannetje bedacht om Rik het leven zuur te maken.

In opdracht van Daan heeft een vrouwelijke klant van Rik een aanklacht tegen hem ingediend wegens seksuele intimidatie. Een gevalletje #metoo. Het lijkt er dus op dat Rik onterecht in grote problemen zit.

Waarom Daan zijn broer het leven zuur wil maken, is niet bekend.


Lees ook:

7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Niisa
1 mei 2019 19:42

Vindt dit echt jammer, waarom verpest Daan het weer. Ik hoop echt als dit uitkomt dat heel Meerdijk hem gaat uitkotsen en dan Aysen hem ook dumpt en ontslaat.
Hij gaat gewoon te ver.

Suus
1 mei 2019 20:54

Misschien zit Billy er achter? Zij heeft ervoor gezorgd dat Aysen hoofdcommissaris kon worden. Waarschijnlijk als onderdeel van haar grote plan om wraak op Aysen te nemen. Haar doel kan zijn om Aysen in de problemen te brengen en ook haar relatie kapot te maken. Daan is haar pion die de functie van hoofdcommissaris is beloofd. Aysen kiest dan natuurlijk de kant van Rik en probeert de zaak in de doofpot te stoppen. Degene die lucht zal krijgen van het plan van Billy en het in de war zal brengen is Shanti. En dan gebeurt er iets tijdens de cliffhanger… Lees meer »

Niisa
1 mei 2019 22:15
Antwoord op  Suus

Ik hoop dat het zo zal gaat hoe jij het zegt, want anders vind ik Daan echt slecht. Net zo gestoord als die Romy. Terwijl ik Daan altijd zo leuk vond, maar sinds dit gebeuren kan ik hem wel schijten wat een gozer zeg, bah.

Claudia
2 mei 2019 00:40

Ik vond Daan echt een leuk personage maar dit is dan weer jammer, verpest iedere vorm van sympathie die je voor een karakter kan hebben

Mir
2 mei 2019 10:59

Daan heeft niet eens echt een belangrijke reden (meer) om Rik te haten…… ik ben al lang vergeten wat nou de oorzaak was. Het is in elk geval allemaal bijzonder kinderachtig.

Flapperdeflap
5 mei 2019 01:31
Antwoord op  Mir

Jaloezie en kwaadheid, deze dingen kunnen mensen gekke dingen laten doen. Daan heeft veel onverwerkte trauma’s waar hij niets aan doet. Dus uit hij het zo.

Maaike
3 mei 2019 10:24

Waarom in godsnaam? Ik kan me niet herinneren dat Rik ooit iets naar Daan gedaan heeft. Hun hele ruzie was toch om dat gedoe met Zoe en opa Stern? Rik heeft zich eroverheen gezet, wat is Daan’s probleem dan nog?

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer