De grootste angst van Janine komt uit: Hein ontsnapt!

by GTSTCourant

De gemoederen lopen volgende week hoog op in Goede Tijden, Slechte Tijden. Janine is door meerdere mensen gewaarschuwd voor seriemoordenaar Hein. Zij maakt zich echter geen zorgen: Hein zit achter slot en grendel en kan haar niks maken. Hein verlangt echter steeds meer naar vrijheid. Vorige week was te zien dat hij zijn medicijnen niet inneemt en dit achter een schilderij in zijn cel verstopt.

Aanstaande vrijdag is te zien dat Hein al zijn verstopte medicijnen in één keer inneemt. Door een overdosis belandt hij in het ziekenhuis. Hein is buiten levensgevaar en wordt nog een nacht ter observatie in het ziekenhuis gehouden. Voor Hein is dit een uitgelezen kans om zijn plan tot uitvoer te brengen: ontsnappen! Anton komt tot de schokkende ontdekking dat Hein niet meer in zijn bed ligt. Janine krijgt de schrik van haar leven als ze hoort dat Hein is ontsnapt.


Lees ook:

4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
25 maart 2016 09:16

Ik vind de hele verhaallijn met Hein zo saai en niet realistisch. Jeanine wie altijd wantrouwig was en alles uitzocht, nu zo naief? Wie heeft zich dit bedacht? Slecht slecht slecht.

Marith
26 maart 2016 19:08

Best spannend, ik vond het al een beetje saai worden met die Hein, eindelijk weer een beetje pit in het verhaal, ik ga zeker weten kijken!

Mjo
28 maart 2016 10:32
Antwoord op  Marith

Klopt @Marith. Wordt best spannend.

Weet je, men moet gewoon wat geduld hebben, verhaallijnen duren nou eenmaal lang in een soap. Dat is inherent aan een soap of te wel onafscheidelijk verbonden met een soap. 🙂

djazzy
29 maart 2016 16:25

het is ni slecht je moet ni zuren want het is super leuk spannend en grappig

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer