Dit gaat er gebeuren tijdens de zomercliffhanger van 2019

De zomercliffhanger van GTST is volgende week te zien bij RTL 4. Kijkers van Videoland kunnen de aflevering vanaf vandaag vooruitkijken. GTSTCourant vat de aflevering alvast voor je samen.

Daan is weer bijgekomen uit zijn coma. De strijdbijl tussen hem en Rik wordt definitief begraven. Nina’s bezoek aan Daan krijgt een verrassende wending: de twee zoenen met elkaar.

Ludo is terug! Janine vangt op dat hij het terras van De Rozenboom heeft gereserveerd. Ze besluit om een kijkje te gaan nemen, maar dat had ze beter niet kunnen doen. Tot haar grote schrik ziet ze Ludo én Billy. Juist op dat moment wordt er een huwelijk tussen de twee voltrokken!

Jojo voelt zich niet lekker, maar gaat toch optreden tijdens de vloglancering van Valentijn en Rover. Tijdens het optreden valt ze neer.

Amir heeft zijn eerste dienst op de traumahelikoper. Er is een verkeersongeval met drie gewonden. Een agressieve echtgenoot van één van de slachtoffers verliest alle controle en slaat Amir met een knuppel neer. In het ziekenhuis krijgt Amir een hartstilstand. Hartmassage lijkt niet te werken. Overleeft Amir de zomercliffhanger van seizoen 29?!


46
Laat een reactie achter!

Jellertbroekema

Ik oop dat jojo uit gaat uit Meerdijk

markpostma

ze hebben een heel ander einde bedacht want ik miste echt loretta schrijver die zou vrijdag erin komen dus ze hebben heel snel iets anders geregeld en kut zo

Paul

Wat een in en in slechte scene mbt amir en de traumaheli. De hele setting klopt niet ( traumaheli komt nooit als 1e tp en die neppe onderlinge communicatie…. tenenkrommend).

Liz

Ook hoe Amir gereanimeerd werd sloeg nergens op. Hij heeft een hartstilstand, hij ademt dus niet en dan houden ze een beetje slapjes zo’n zuurstofmaskertje boven zn gezicht. Alsof hij daar lucht van in z’n longen krijgt 😂

Mini

Natuurlijk overleefd amir het,,, zo gaat dat altijd, , en hij was vandaag alweer gewoon in de studio voor de opnames van komend seizoen ,, dus 1 en 1 is 6 …

Freek

Dat gedoe met ludo en billy heeft denk ik te.maken met die Carmen (agnes brinkhorst celblok H). Heb haar maar 1x gezien en ze zei dat ze niet te onderschatgen is. Let op mijn woorden.

Liz

Als straks dit hele Ludo-Billy-Aysen zooitje alsnog allemaal geregeld is door Martine…

Zebje

We kregen vorig jaar met Loes en haar gestoorde streken en 2 2 jaar geleden heftige cliffhangers. Dan is t juist goed als deze minder heftig is. Dan wordt t volgend jaar weer superspannend.

Dina

Het zou ook wel leuk zijn als er eens niet iemand dood ging. Dat ze het gewoon allemaal overleven en dat alles goed komt voor een keertje.

Kimberley

Eerlijk is eerlijk, ik vond het geen spectaculaire cliffhanger maar ga volgend seizoen toch weer kijken, er zijn toch wel dingen waar ik zeer benieuwd naar ben want hoe loopt het af met Amir, waarom trouwt Ludo met Billy(wat zit er achter) want echt blij zagen ze er niet uit en wat is er met Aysen gebeurd, wie was die man die naar haar toe loopt en komt ze nog terug? Daan mag er van mij uit, hoop niet dat het een verhaallijn wordt met Nina, ik vindt persoonlijk dat Nina bij Bing hoort maar dat is mijn mening natuurlijk… Lees meer »

Suus

Zou Loretta Schrijver dan pas in het nieuwe seizoen na de cliff te zien zijn? Misschien als de moeder van Billy, die het huwelijk tussen Ludo en Billy gearrangeerd heeft? En welke rol hebben Carmen (Barbara Pouwels) en Rob in het hele huwelijk? Ik denk dat we na de cliff de eerste paar maanden gaan zien wat er gebeurd is in de afgelopen weken dat Rob, Ludo en Billy verdwenen zijn. Misschien wordt het wel gerekt tot de wintercliff, als die er weer komt. Gezien de spoilers vind ik het een goede cliff. Je hoeft je niet elke keer af… Lees meer »

Jellert

Ik oop daan

Henk

Ook ik vind het niet een indrukwekkende cliffhanger. Deze valt in het niet als je het vergelijkt met o.a. 2013 en 2017 (parachutesprong en brand in Boks). Toch ben ik het ook eens met enkele kritieken hier gegeven dat je ook niet elk jaar altijd maar even spectaculaire cliffhangers kunt bedenken. Na 29 jaar kun je niet elk jaar maar weer de cliffhanger overtreffen. Positieve aan de cliffhanger is dat er wel vele vragen ontstaan die interessante verhaallijnen op kunnen leveren. En dan vooral Ludo/Billy/Janine en Daan/Nina/Bing. Daarnaast ben ik heel erg nieuwsgierig hoe Aysen uit die loods is gekomen?… Lees meer »

riezz

Henk, je hebt zoooo gelijk , Jojo had leuk kunnen worden maar slaat als een tang op een drumstel dus mag weg en Rover is een ijskoude nietszeggende rol geworden , ze hadden hem nooit mogen vervangen. Ik snap dat er jeugd in moet voor de nieuwe generatie die kijkt alhoewel ik betwijfel of die kijken als je de kijkcijfers er bij haalt . Ik vind alles zo ongeloofwaardig, Anton die ineens kinds is, Linda verslaaft aan de coke en een dag later er gewoon weer vanaf, Daan die ineens van Nina houd, Lana die steeds slechter gaat acteren en… Lees meer »

r.r

komt Loretta Schrijver in serie gtst???

Ray

Leek in elk geval een soort gedwongen huwelijk tussen Ludo en Billy

Joyce

Waanzinnig goed gezongen Jojo echt super mooi!!

Marc

HET DEFINITIEVE EINDE .
GESPREK MET DE MINISTER PRESIDENT
NPO1
674.000
9
HALF ACHT NIEUWS
RTL4
638.000
10
POLIZEI POTSDAM
NPO1
595.000
11
HART VAN NEDERLAND
SBS 6
573.000
12
GOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDEN
RTL4
557.000
13
SHOWNIEUWS
SBS 6
493.000
14
VOICE WORLDWIDE BEST OF
RTL4
465.000

Moud

Beste Marc, het was heel erg goed weer, iedereen is buiten aan het vertoeven. Dus wordt er later teruggekeken, die cijfers zijn (nog) niet beschikbaar in de lijst van SKO & Videoland maakt deze niet bekent.
Als je goed kijkt op de SKO (kijkcijfers) site, dan zie je dat alle programma’s op warme dagen/ bij goed weer, hele lage kijkcijfers hebben. (normaal in ieder geval hoger).

Dus ik vraag je vriendelijk, hou op met deze onzin en vervuil deze site niet.
Reageer inhoudelijk op het artikel, daar is deze site voor bedoeld.

Marc

Ach je kan alles proberen goed te praten cijfers , reacties van vele andere liegen niet ,maar er blijven altijd mensen met een bord voor hun kop lopen . GTST IS GEWOON KLAAR.

Moud

Ik praat niets goed.En die reacties, ach zijn allemaal van pubers die elkaar alleen maar napraten.

Vaak lees ik reacties die nog te dom voor woorden zijn en ook nog eens vol spelfouten. Ja, daar redden we onze de toekomst mee en bovendien helpen ze Gtst helemaal naar de verdoemenis. Maar dat beseft blijkbaar niemand zich.

En nee ik heb geen bord voor m’n kop, draai al wat langer mee in het even mee, als al die snotneuzen.