DIT GEBEURT ER IN DE EERSTE WEEK VAN GTST

by GTSTCourant

GTST is weer terug! Ben jij ook zo benieuwd wat er in de eerste week van het nieuwe seizoen gaat gebeuren? Lees dan snel verder.

Ilyas

Ilyas wordt met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Na een succesvolle operatie is het afwachten in hoeverre Ilyas’ hersenen zijn beschadigd door een zuurstoftekort. Hij wordt daarom kunstmatig in coma gehouden. Voor de verdrietige aangelegenheid keert Sami, de vader van Marwan en Ilyas, terug naar Meerdijk. Enkele dagen later komt Ilyas bij. De hersenschade lijkt mee te vallen, maar voor JoJo is er slecht nieuws: Ilyas herkent haar niet meer!

De castfoto van seizoen 32! Nina Sanders ontbreekt op deze foto, omdat actrice Marly van der Velden nog altijd geniet van haar zwangerschapsverlof.

Het veilinghuis

Ludo en Richard zijn verbijsterd als ze erachter komen dat ze voortaan met elkaar moeten samenwerken. Billy heeft Ludo benoemd tot eigenaar van het veilinghuis en ze heeft Richard aangesteld tot algemeen directeur. Van Billy ontbreekt overigens elk spoor: zij heeft Meerdijk, tot groot verdriet van Richard, definitief verlaten.

Leon

Ludo, Richard en Janine krijgen de schrik van hun leven als ze Leons lijk vinden in het magazijn van het veilinghuis. Het drietal is radeloos: wat moeten ze doen? Ludo en Richard komen tot het besluit om het lijk weg te werken en de politie overal buiten te houden. Intussen maakt Leons vrouw, Dorien, zich ernstig zorgen: zij heeft haar man al dagen niet gezien…


Lees ook:

9 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Rtd
26 augustus 2021 12:17

Wie gaat de rol van Dorien spelen?

Yvonne van den E
26 augustus 2021 12:50

Jammer erg voorspelbaar weer in coma en weer geheugen verlies,dat van Billy was voorspelbaar ,maar goed afwachten hoe het allemaal verloopt ,ook een lijk opruimen , wat vrouw en kinderen heeft dat gaat zoeken,en wordt als vermist opgegeven ,de waarheid komt vroeg of laat en omdat ludo en Richard geen van bijden het gedaan heeft loopt dit weer erg raar ,wie verzint dit eigenlijk ? Maar goed ik ga wel weer kijken ik vind echt GTST is echt het weer zo is het mooi weer zo erg slecht en voorspelbaar , PS dat van dat booreiland was echt een 10… Lees meer »

Moud
26 augustus 2021 16:42
Antwoord op  Yvonne van den E

Wat die mondkapjes betreft, er is bewust gekozen om de pandemie corona/covid-19 niét in GTST op te nemen.
Over de reden van dit besluit heeft GTST/RTL4 destijds uitgebreid gecommuniceerd.

Ook jij véél kijkplezier.

Flappie
26 augustus 2021 14:42

Bah zeg, weer een revalidatie. Begin daar wel een beetje moe van te worden inmiddels. Het lijkt meer een ziekenhuisserie dan een soap inmiddels.
De chemie tussen Ludo en Richard vind ik dat wel weer helemaal top. Ik hoop dat ze de verhaallijnen weer positief gaan bijsturen.

Pinkeltje
26 augustus 2021 18:53

Ze moeten Hakim een vaste rol geven joh er gebeurt wat als die man in een scene zit.

R
28 augustus 2021 18:15

Zonder Billy de palma blijft dit afschuwelijk serie gestopt met kijken en Videoland opgezegd.

Moud
31 augustus 2021 22:15
Antwoord op  R

Jammer! @R, Billy de Palma bepaald niet alleen het verloop van GTST.
Haar manier van verdwijnen, vindt ik ronduit laf. (Zelf kan ze er natuurlijk niets aan doen het is haar rol/personage die ze speelt)

Er zijn genoeg goede acteurs en actrices die in goede verhaallijnen spelen.

Henk
31 augustus 2021 14:31

Ondanks de kritiek op het acteeespel in gtst tegenwoordig moet ik wel zeggen dat ik de acteur die Marwan speelt echt fantastisch vind acteren net als de chemie met zijn vader chapeau!

Suus
1 september 2021 13:24

Ik hoop dat Billy er even tussenuit is (flexwet of verhaaltechnisch) en over een tijdje als een duveltje uit een doosje weer opduikt. Waarschijnlijk als het lijk weggewerkt is, zodat er ook niks meer naar haar kan wijzen als dader.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!