Vooruitkijken: de eerste week van seizoen 28

by GTSTCourant

MA 4/9
Bing krijgt zijn zicht terug en weet Jos knock-out te slaan met een schop. De volgende dag wordt de crimineel achter slot en grendel gezet. Ook Marco is opgepakt.

De brand in Boks woekert voort. Aysen is door Sjoerd gered; zijn vriendin Rikki ligt nog in het brandende pand. Rikki weet zichzelf te bevrijden en belandt met een verbrande luchtpijp in het ziekenhuis. Job, Sam en Kimberly zijn veilig. Laura, Sjors, Amir, Rover, Sam, Linda en Janine worden bevrijd door Anton en Ludo. Lucas weet zichzelf en Felix te bevrijden uit de danszaal.

Maxime en Bill zijn nog in het atelier. De zuurstof in de ruimte raakt op en de twee zakken langzaamaan weg. De brandweer weet de twee te bevrijden, maar voor Maxime is alle hulp te laat. Ze heeft de brand niet overleefd. Bill ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis, maar er is goede hoop dat hij er bovenop komt.

DI 5/9
Ludo wordt ingelicht over de undercoveractie van Rik en Aysen. Hij verwijt Aysen dat ze onzorgvuldig is geweest. Aysen moet verantwoording afleggen aan hoofdinspecteur Groen. Haar undercoveractie is tegen alle regels ingegaan. Ze wordt op non-actief gesteld.

Eenmaal bijgekomen krijgt Bill het slechte nieuws over Maxime te horen. Hij is shock. Ludo verwijt Bill er niet alles aan gedaan te hebben om Maxime te redden.

WO 6/9
Noud vertelt Laura over zijn ontmoeting met Becky in Utrecht. Elin, de bewoonster in het Utrechtse studentenhuis, heeft zich al die tijd voorgedaan als Becky. Laura wordt plots onwel. Door een verhoogde bloeddruk moet ze een nacht in het ziekenhuis blijven. Noud is direct onder de indruk van verpleegster Zoë.

Lucas heeft last van zijn been. Felix wil dat Lucas naar een dokter gaat, maar daar zit hij niet op te wachten. Als de pijn Lucas teveel wordt, moet hij naar het ziekenhuis. Er is een spier in zijn been gescheurd.

DO 7/9
Sam heeft last van paniekaanvallen en kan daardoor niet slapen. Ze heeft echter wel een belangrijke dag voor de boeg: de eerste dag van de academie.

Bill wil niemand zien en moet veel aan Maxime denken. Rover heeft nog geen bezoek gebracht aan zijn vader. Op aanraden van Kimberly gaat hij langs. Door Rovers bezoek gaat het met Bill steeds beter.

VR 8/9
Rik vangt op dat Sjoerd Aysen heeft gered. Rik wil dat Rikki nooit te horen krijgt dat Sjoerd dit heeft gedaan. Rik weet echter niet dat Sjoerd ook Rikki had kunnen redden.

Rikki komt bij en is buiten levensgevaar. Sjoerd legt Rikki uit wat er is gebeurd, maar vertelt haar niets over Aysen. Rikki herinnert zich later dat Sjoerd niet haar, maar Aysen heeft gered. Ze is in shock.

Ludo regelt de uitvaart van Maxime zonder ook maar iets te overleggen met Bill. Ludo kiest voor een begrafenis, terwijl Maxime tegen Bill heeft gezegd ooit gecremeerd te willen worden. Bill wordt door Ludo volledig buitenspel gezet.


Lees ook:

12 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Bas
1 september 2017 08:50

Is er ook iets bekend over wat ds gevolgen zijn van rikki toen die balk boven ophaar viel

Rebecca
2 september 2017 08:46
Antwoord op  Bas

Zij komt vrijdag bij bewust zijn! Sjoerd verteld wat er is gebeud en rikki gaat zich weer herinnering dat sjoerd aysen heeft gered maar niet haar

Bea
1 september 2017 09:20

Ik zit heeeel erg op maandag te wachten.

Peter
1 september 2017 11:03

Word weer een kopie conflict tussen Ludo en Nina , zag je in voorstukje van aflevering 6, en Bill heeft niks te eisen ze waren niet getrouwd. Ludo is wettelijk eerste aangewezen persoon om alles te regelen

Peter
1 september 2017 11:07

Verder vond ik het heel erg matig allemaal. Voorspelling voor week 2, Ludo krijgt ruzie met de rest van zijn familie en zal me niks verbazen als Janine Ludo voor de zoveelste keer verlaat. Janine kan niet troosten, ze heeft Ludo nog geen moment getroost. Heel zakelijk allemaal.

Kenny
1 september 2017 11:18

Lekker Nina pak je vader goed aan

Kenny
1 september 2017 14:23
Antwoord op  Kenny

Voor mij wel ezel

Hennie Schrieken
3 september 2017 07:57

Ideaal.

Hennie Schrieken
3 september 2017 07:58

Ideaal

Vlinder
4 september 2017 14:41

Ik vind Amir en Sjors zo ontzettend saai samen

Marit
4 september 2017 16:55

Denk je dat het nog aan is tussen Sjoerd en rikkie??

Jarennette
3 december 2017 15:06

Ik vind het een mooooii flim

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!