Vooruitkijken: maandag 22 mei 2017

Let op! Dit bericht bevat​ informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST.

Martine springt uit een helikopter

De poging van Martine Hafkamp om te vluchten, eindigt in een groot drama.

Nina is Hafkamp op het spoor en besluit haar te achtervolgen. In een havengebied net buiten Meerdijk wordt Martine per helikopter opgehaald. Nina probeert Martine tegen te houden, maar Hafkamp besluit toch in te stappen. Nina laat het er echter niet bij zitten en stapt ook de helikopter in.

Het avontuur in de helikopter krijgt een bizarre wending als Martine besluit uit de helikopter te springen. Met de woorden ‘groeten aan je vader!’ neemt Martine afscheid van Nina en springt in het water. Het is nog maar de vraag of Martine dit zal overleven. Daarmee zou er na slechts 2,5 maand al een eind kunnen komen aan de comeback van Martine Hafkamp.

Wat denk jij? Zal Martine dit overleven?


26
Laat een reactie achter!

Egbert

Ja, ze wordt uit zee gevist en geniet van haar vrijheid . eerst heeft ze alles van Ludo verkocht aan Bill. Dus ze heeft een dikke bankrekening voor haar dochter en kleinkind mocht ze echt dood gaan. Ze heeft het overleeft want de helicopter vloog op dat moment toen ze naar beneden sprong vrij laag . Mijn idee is dat ze door een boot of kleine onderzeeer is opgevist . Ze heeft van tevoren allle sin gang gezet , dus ja ze blijft leven en Ludo heeft niets meer dus mag opnieuw beginnen. Blijft wederom een raadsel dat houd het… Lees meer »

Marijke

ze duikt het diepe in en zwemt naar een onderzeeboot van de russen waar ze binnen gehengeld wordt en verschijnt dan in het nieuws als nieuwe vrouw van Poetin ha ha ha.
mensen het is maar een soap hoor.

Sandy

Al in seizoen 1 was haar motto toen ze weer in Meerdijk verscheen: ‘Ik duid altijd weer op, dat zouden jullie toch moeten weten van me’.

Marilyn

Ik hoop het niet vind haar niet erg leuk

Erwin

Opgenomen in Lelystad aan het markermeer

Bea

Ik hoop het niet. Stom wijf.

roelof

nou dan kijk je toch niet joh

Jolanda

Ik Denk Het Wel Dan Komt Ze Gewoon Jaren Later Weer Opduiken.

Erna

Ik denk dat Ludo haar vind als ze aanspoeld. Haar gaat reanimeren en daarmee haar leven redt.

Marijke

heb je gezien hoe laag die helikopter vloog? en dat ze ineens wel erg fors overkwam? ha ha ha

Yoshi

Inge Ipenburg gaf aan de strijd niet te hebben gewonnen om Martine om te laten brengen?
Hoe vaak had ze ook alweer niet gezegd niet meer terug te keren voor haar come back?

Denk dat ze hiermee voorgoed heeft af gerekend met Martine Hafkamp. Die komt niet meer terug. Dat Noord Zee water is ijskoud en ze zal snel onderkoeld raken en verdrinken. Die spoelt wel aan ergens bij IJmuiden, waar de GTST- buitenscenes worden opgenomen

Christa de jongh

Ze komt zeker weer een keer terug

Rene Sanders

Dit is juist goed nieuws. Ze is sowieso niet dood en dit zeg ik als ludo fan.
Ze mag nog eens terug komen en dan wordt ze weer opgejaagd door de politie en door ludo of course.

Als ludo haar straks vind en kan hij zijn gang gaan aangezien ze toch al zogenaamd verdwenen/dood is.

Een confrontatie van ludo naar martine komt er zeker. 1 ding is zeker ludo verliest niet en voor martine eindigt het sowieso slecht af welke scenario er ook te bedenken valt.

Leny

Dat denk ik niet

Lenu

Nee dat denk ik niet

Peter

Wat een slappe vertoning, ik dacht echt, het gaat nu echt spannend worden en krijg je dit voorgeschoteld, erg jammer en nu heeft Ludo die nu wel vrij is zijn zeer verdiende wraak niet en nu is ook nog de vraag hoe loopt het met Nina af. Hafkamp kan dit zeker overleven, kijk maar naar B&B Ridge werd van veel hogere afstand in het water gedonderd en overleefde de val, deze sprong was van veel lagere afstand. Dus dat mens komt nog terug, maar dan moet Ludo met haar afrekenen voorgoed.

Daniël Daniël

Grappig: haar goede vriend Daniël deed hetzelfde in aflevering 1500 toen Ludo hem per helikopter kwam ophalen van het eiland waar hij ondergedoken zat 😀

Marijke

de fantasie zal op geweest zijn..lig in een deuk hoe druk mensen zich kunnen maken over een soap

Vlinder

Martine zal wel van alles geregeld hebben, ook dat ze het water in moest voor dit, dus zal ze wel gered worden door haar mannetjes en in de cliffhanger duikt ze weer op.