Het einde van Lucas Sanders: deel 2

by GTSTCourant

Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST.
Wil je de inhoud van dit bericht lezen? Klik dan hieronder op ‘Lees meer’.

[spoiler title=’Lees meer’ style=’default’ collapse_link=’false’]
Lees de eerdere delen van ‘Het einde van Lucas Sanders’:
– Het einde van Lucas Sanders deel 1

De grote dag is aangebroken: de finale van Echte Liefde Roest Niet. Onder leiding van presentator Carlo Boszhard strijden Lucas en Pelle voor de overwinning. Tijdens deze live-uitzending moeten de twee overgebleven koppels een liefdesverklaring aan elkaar afleggen. Het koppel met de meeste stemmen wint.

Lucas en Pelle zijn aan de beurt. Na de liefdesverklaring van Pelle moet ook Lucas zijn liefde live op televisie uiten. Dit loopt echter anders dan verwacht. Lucas biecht op dat alles tussen hem en Pelle is gespeeld. Live op televisie laat Lucas weten dat hij het niet langer meer trekt dat Pelle tegen hem liegt. Lucas is er nog steeds van overtuigd dat Pelle zegt dat hij van hem houdt zodat Lucas niet afhaakt tijdens Echte Liefde Roest Niet. Lucas besluit zijn uitbarsting met de woorden dat hij Pelle nooit meer wil zien. Dit zal grote gevolgen hebben voor het verdere verloop van Echte Liefde Roest Niet en de verhouding tussen Lucas en Pelle.
[/spoiler]


Lees ook:

3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
kees flodder
1 januari 2016 14:27

Mooi opzouten die piepdoos!

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!