Het masterplan van Hein deel 1

by GTSTCourant

Hein Lisseberg is terug met een nieuw masterplan om zijn ultieme wraak te nemen. De komende dagen blikt GTSTCourant vooruit op dit masterplan aan de hand van de vooruitgekeken afleveringen van GTST op Videoland. Let op! Dit bericht bevat dus spoilers.

In opdracht van Hein is Lucas Sanders ontvoerd. Voor Lucas’ vrijlating eist Hein een bezoek aan het graf van zijn moeder. Samen met Janine. Janine besluit mee te werken aan dit gevaarlijke plan, aangezien dit de enige mogelijkheid lijkt te zijn om Lucas veilig thuis te krijgen.

Mark en Ludo
Ludo wil het busje onderscheppen waarmee Hein naar de begraafplaats wordt vervoerd. Op deze manier kan hij zelf afrekenen met de gevaarlijke seriemoordenaar. Ludo vertrouwt zijn risicovolle plan aan Mark toe.

Janine en Hein
Janine en Hein worden in aparte busjes vervoerd naar de begraafplaats. Tijdens de rit worden de busjes onderschept door een auto met drie zwaarbewapende mannen. Even leek het erop dat deze onderschepping de uitvoer was van Ludo’s geheime plan, maar al snel wordt duidelijk dat hier iemand anders verantwoordelijk voor is. Niet alleen Hein, maar ook Janine is meegenomen door de mannen. Hein heeft zijn eigen plan ten uitvoer gebracht, waardoor Janine opnieuw in handen is van de gevaarlijke seriemoordenaar.

Gelukkig is er ook nog goed nieuws te melden: Lucas is vrijgelaten!


Lees ook:

16 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Jeroen
24 januari 2019 11:53

Hoe vrij is Lucas?
Hij is dan wel weer bij de rest. Maar er kan ook een gif ingespoten zijn dat als Janine niet doet wat hij wil alsnog dood gaat.

Mark lijkt wel dubbele agenda te hebben. Kijkt ook steeds raar naar de camera.

Brian
24 januari 2019 14:25
Antwoord op  Jeroen

Mark wil Hein neerschieten , omdat hij ervoor gezorgd heeft dat Marieke is aangereden .

Konijn
24 januari 2019 12:58

Super spannend deze verhaallijn. De rest is bullshit, dat vage gedoe van Tiffy, en dan Q en Lana ? Weg ermee

Jacqueline
24 januari 2019 22:49
Antwoord op  Konijn

Tiffy, Q en Lana… die mogen er wat mij betreft morgen uit. De ‘oude’ Q was nog leuk, maar die nieuwe? Lana… nooit leuk… en Tiffy is enorm irritant. Ik ga altijd even wat anders doen als zij in beeld komt. En wat Anton opeens mankeert? Ook niet meer leuk. Geen idee waar ze mee bezig zijn, maar de dagelijkse soap wordt echt een soap die amper meer de moeite van het kijken waard is. En dat gedoe met Daan mag ook wel een keer afgelopen zijn. Dat boeit ook de kijker niet. Janine en Ludo dragen de serie nog… Lees meer »

Brian
24 januari 2019 13:31

Waar was Leon op de plaats waar het gebeurde ?

Vlinder
24 januari 2019 14:03

Heeft Hein slim voor elkaar gekregen spannend.

Niisa
24 januari 2019 18:35

Was te verwachten. Hoe dom kun je zijn om hier in te trappen. Ven benieuwd hoe Janine hier levend uitkomt voor de 2e keer

Konijn
24 januari 2019 19:46

Mark vertrouw ik ook niet. Die heeft trouwens nog iets recht te zetten met Janine….zou me niks verbazen als hij ook in het complot zit.

Jannes
24 januari 2019 22:25

Ik vermoed dat Ludo uit eindelijk Janine vind, Mark wil Hein dood schieten en Mark schiet mis en vermoord Janine en Hein draait door en schiet dan Ludo dood, zo gaan ze er dan samen eruit, zo ze tijdje geleden hadden aangekondigd. GTST is niet meer te redden, kijkcijfers blijven dalen ondanks de wintercliff, die wel goed was, maar er is te veel onzin erom heen zoals met die Tiffy (irritant wijf), dat gedoe rond Max, die Amir heeft officieel geen poot op te staan, maar ja GTST en de wet volgen

kenny l
25 januari 2019 10:51
Antwoord op  Jannes

Ludo en Janine gaan verlopig niet uit gtst dus dit lijkt me onwaarschijnlijk

Janine
25 januari 2019 16:06
Antwoord op  Jannes

Jullie moeten niet zo zeilen over de serie ik kijk er al zins het begin er komen en er gaan hier mensen weg maar ik blijf het een goede serie altijd dat gezeik kijk er dan niet meer naar

nicky
25 januari 2019 00:45

snap janine niet dat ze telkens in die praatjes van hein trapt

Anoek
25 januari 2019 20:12

Ik denk persoonlijk dat Janine en Ludo eruit gaan..? ik hoop het niet! Maarja.. ik kijk al sinds mijn 6de elke dag met plezier naar gtst en dan zou het wel heel jammer zijn als 2 van de personen die er bijna het langst inzitten eruit gaan.

Maaike
28 januari 2019 10:02
Antwoord op  Anoek

Dan is de hele serie ook direct over als die twee eruit gaan.

Edd
25 januari 2019 23:05

De cliff begon echt vet met het overlijden van Marieke en de terugkeer van de Beer, maar ik vond de uitwerking van dat bomvest-verhaal zo ongelofelijk slecht… Toen ik hoorde dat Lucas wéér ontvoerd zou worden en er een herhaling kwam van het verhaal met Hein, ben ik gestopt met kijken. Ik irriteer me ook mateloos aan Q en Lana, gooi ze a.u.b. beiden eruit. Ik probeer het over een paar maanden wel weer 🙁

Peter
29 januari 2019 11:16

Ik weet zeker dat Janine niet dood is.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!