Het masterplan van Hein deel 2

by GTSTCourant

Hein Lisseberg is terug met een nieuw masterplan om zijn ultieme wraak te nemen. De komende dagen blikt GTSTCourant vooruit op dit masterplan aan de hand van de vooruitgekeken afleveringen van GTST op Videoland. Let op! Dit bericht bevat dus spoilers.

Klik hier om het eerste deel te lezen.

Meerdijk is in rep en roer, want zowel Janine Elschot als Hein Lisseberg zijn spoorloos verdwenen. Ludo is ten einde raad en zet alles op alles om Janine terug te vinden.

Janine is voor de tweede keer in handen van de gevaarlijke Hein Lisseberg. De seriemoordenaar houdt Janine op een onvindbare locatie vast. In 2016 probeerde Hein Janine om het leven te brengen, maar dat mislukte. Nu is hij vastberaden om zijn ‘meesterwerk’ definitief af te maken.

Hein weet echter niet dat Janine op alles is voorbereid en een luguber kruidenmiddeltje op zak heeft. Wat is Janine van plan? En weet ze te ontsnappen uit de gevaarlijke handen van Hein?


Lees ook:

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!