Janine wordt Heins meesterwerk

by GTSTCourant

Onderstaand bericht bevat informatie over vooruitgekeken afleveringen van GTST.

Het belooft weer ouderwets spannend te worden in GTST. Janine wil dolgraag met de ontsnapte Hein in contact komen. Aanstaande vrijdag is te zien dat Janine een geheime ontmoeting in het bos heeft met Hein. Hein biedt haar iets te drinken aan en stelt voor om daarna naar zijn huis te gaan.

Eenmaal thuis is Hein in zijn nopjes omdat hij eindelijk één-op-één met Janine kan zijn. Janine wil graag met Hein praten, maar Hein zit hier niet op te wachten. Na het drinken van een glas wijn, komt de grootste angst van Janine uit. Hein zegt dat het hem nooit om het boek is gegaan dat Janine over hem aan het schrijven is. Het ging hem al die tijd alleen maar om Janine! Hij wil Janine laten voelen wat al zijn andere vrouwelijke slachtoffers gevoeld hebben. Hij noemt Janine zijn meesterwerk en belooft haar iets heel bijzonders.

Plotseling heeft Janine geen gevoel meer in haar rechterhand. Hein zegt dat de spierverslappers beginnen te werken. In het sapje dat Janine eerder op die dag had gedronken, zaten namelijk spierverslappers. Heins plan kan nu eindelijk tot uitvoer worden gebracht: het vermoorden van Janine. Wordt vervolgd…


Lees ook:

6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Esther
14 april 2016 11:00

Dan moet er nidig maar eens een gevolg komen 🙂

14 april 2016 11:37
Antwoord op  Esther

Deze week komt er nog een vervolg!

Gompie
17 april 2016 18:31

Wie spreekt er nu met een seriemoordenaar af? Ben je toch dom bezig. Zitten trouwens meer domme,irritante types in de serie. Eigenlijk verspilling van je tijd!

Gompie
17 april 2016 18:36

Domme Janine! Eigenlijk hele domme serie!

Danique
21 april 2016 18:59

spannend vind ik zou ze dood gaan zullen we het zien vandaag ze zou wel uit de serie gaan

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer