Kimberly en Tiffy op ontdekkingsreis: een nieuw koppeltje?

by GTSTCourant

Op het gebied van liefde zit het Kimberly Sanders al een tijdje niet mee. Ze is toe aan een nieuwe relatie, maar kan geen geschikte man vinden die bij haar past. Tiffy Koster helpt Kimberly met de zoektocht naar een nieuwe man. Al snel blijkt dat Kimberly gevoelens begint te krijgen voor…Tiffy!

Kimberly besluit open kaart te spelen en bekent aan Tiffy dat ze verliefd op haar is. Op haar beurt is Tiffy open-minded op het gebied van liefde: ze kijkt namelijk naar de mens en niet zozeer naar het huisje dat eromheen zit. Daarom besluit ze om samen met Kimberly op ontdekkingsreis te gaan: de twee belanden met elkaar in bed.

Het is nog niet duidelijk of Kimberly en Tiffy ook daadwerkelijk een relatie gaan krijgen. Tiffy staat er in ieder geval voor open om te kijken waar het tussen haar en Kimberly heen zal gaan. Het begin van een nieuw koppeltje in Meerdijk?


Lees ook:

5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Niisa
22 februari 2019 10:23

Hopelijk niet! Geen zin hierin..

Konijn
22 februari 2019 18:57

Ik ook niet, vreselijk weer. Altijd die overdreven aandacht hiervoor….

Zebje
25 februari 2019 23:31
Antwoord op  Konijn

mee eens.

Lolo
23 februari 2019 13:26

Zou het wel leuk vinden ??

Naya
24 februari 2019 11:56

Ik vind ze wel bij elkaar passen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!