Vooruitkijken: donderdag 13 april 2017

by GTSTCourant

Let op! Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST. Wil je nog niet weten wat er gaat gebeuren, stop dan nu met lezen.

De klopjacht op Malena Blanco is geopend

In het begin van dit jaar namen Marcus Sanders en Malena Blanco noodgedwongen afscheid van Meerdijk. Maxime kreeg destijds de opdracht van Maddie Everest (Martine Hafkamp) om Malena te vermoorden. Al die tijd heeft Maxime een dubbelspel gespeeld: ze deed alsof ze voor Martine werkte, maar heeft in werkelijkheid elke stap in haar wraakplan ondermijnd om Ludo te helpen. Maxime laat Malena in leven en eist van haar dat ze vlucht.

Om Ludo proberen vrij te pleiten, is het van belang dat Malena gevonden wordt. Zij kan het verhaal van Maxime bevestigen dat Martine Hafkamp Maddie Everest is. Martine vangt op dat Malena Blanco nog in leven is.

Beide dames zijn vastberaden om Malena zo snel mogelijk te vinden, maar wie vindt Malena eerst?


Lees ook:

4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Mousy
6 april 2017 10:34

Laten we hopen dat Maxime de eerste is die Malena vindt.

Maar ik vrees het ergste.

dineke
6 april 2017 11:23

ik denk dat maxime haar eerst vind dat hoop ik

Aline
6 april 2017 15:28

Zoiets als Martine vindt haar eerst en dan wordt het spannend en dan komt Maxime net op tijd om de boel te redden. Handlangers.. Marcus een klap op zijn hoofd.. En dan krijg je zo’n bitchfight… en dan weten ze allemaal net weg te komen half gewond enzo.

Mamalein
6 april 2017 21:59

Zal wel de zomer cliff hanger worden

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!