Loes draait door: drogeert per ongeluk Janine

by GTSTCourant

Het plan van Loes de Haan om Bing te krijgen, gaat een nieuwe fase in. Met haar nieuwe strategie lijkt Loes nergens voor terug te deinzen. Online bestelt ze een flesje valium en wil daarmee Nina uitschakelen. Niet Nina, maar Janine lijkt het slachtoffer te worden van gifmengster Loes. Een kop thee, gemengd met valium en bedoeld voor Nina, wordt per ongeluk door Janine opgedronken. De moeder van Nina voelt zich al snel erg moe en valt in slaap. Gelukkig houdt ze er niks aan over.

Loes’ plan is mislukt. Het zal een kwestie van tijd zijn voordat de gehaaide tante met een nieuw plan op de proppen komt.


Lees ook:

7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Rick17
26 april 2018 12:40

Vind haar echt tof!!!! Gave verhaallijn

Anoniem85
26 april 2018 20:02

Ik verwacht dat in de cliffhanger Loes Nina wat aan wil doen

Dennis
26 april 2018 20:03

Irritant wijf

Vlinder
27 april 2018 18:11

Jammer hoor ik vond Loes echt een aanwinst in het begin, zo’n leuke vrouw maar helaas werd haar personage minder leuk, zij is zeker weten de dader van de moord op Jan Maes, kan niet anders. Loes is gek op Bing en doet alles voor hem zelfs Jan Maes vermoorden voor hem, Loes is de dader gewoon kan niet anders, zij heeft Jan Maes vermoord uit verliefdheid voor Bing, zij is gek/in de war.

Aniek
8 mei 2018 22:56
Antwoord op  Vlinder

Wow idd, dat Loes Jan Maes had vermoord dacht ik al langer maar nu je het zeg in opdracht van Bing, omg ja dat zou heeel goed kunnen! Dankjewel voor de opmerking grtzz

lisanne
28 april 2018 12:03

Ik vond dat kind gisteren die Nola speelt wel zielig toen Loes dat verhaaltje vertelde.
Haar gezicht werd steeds beteuterder en ze schrok echt toen Loes heel hard boe zei.
Het was ook best wel een ziek verhaal.

nicky
29 april 2018 20:49
Antwoord op  lisanne

daar was loes vast op uit nola bang maken

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!