GTSTCourant - Ludo Sanders

Ludo en Billy gaan scheiden

by GTSTCourant

Het huwelijk tussen Ludo Sanders en Billy de Palma behoort binnenkort tot het verleden. In opdracht van Rob Bekkers werden Ludo en Billy door Carmen (Mia Janssen) gedwongen om met elkaar te trouwen. Nu Carmen in een gesloten inrichting zit en Rob is overleden, houdt niets Ludo en Billy nog tegen om hun huwelijk zo snel mogelijk te ontbinden.

Intussen denkt Ludo dat Billy verantwoordelijk is voor de dood van Rob. Het feit dat hij dit ook bij de politie heeft gemeld, zet kwaad bloed bij Billy. Ontstaat er opnieuw een strijd tussen de twee? En komen Ludo en Janine door de scheiding weer bij elkaar?


Lees ook:

7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Annie
24 september 2019 00:41

Ik denk het wel, dat ludo en Jaenine weer bij elkaar komen, al hoewel met hakken en stoten.

Jeroen
24 september 2019 08:21
Antwoord op  Annie

Het is horten en stoten…

Jasper
24 september 2019 16:10

Hopelijk blijft Billy wel in Gtst. Goede actrice is Lone

Pieter
25 september 2019 17:58

Man man man

Geiz
26 september 2019 14:30

Janine en Ludo komen toch altijd wel weer bij elkaar, let maar op. Is inmiddels al ruim 20 jaar een vast patroon: eens in de zoveel jaar flikt Ludo iets of wordt Janine door iemand ingepalmpt waardoor ze tijdelijk uit elkaar gaan. Vervolgens krijgt één van de twee (of beiden) een andere kortstondige relatie die weer op de klippen loopt omdat ze elkaar dan toch weer terug vinden. Vaak ook doordat Janine dan weer door Ludo gered wordt (randstapel, fietsongeluk, Hein Lisseberg)

Geiz
26 september 2019 14:31
Antwoord op  Geiz

brandstapel bedoelde ik

Jvdwal
29 september 2019 11:50

Spanent

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!