Vooruitkijken: dinsdag 25 april 2017

by GTSTCourant

Let op! Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST. Wil je nog niet weten wat er gaat gebeuren, stop dan nu met lezen.

Ludo wil Martine Hafkamp laten ombrengen

Het nieuws dat Kimberly is ontvoerd, slaat in als een bom. Martine Hafkamp heeft het vermoeden dat de ontvoering in scène is gezet door de familie Sanders. Ze zet daarom alles op alles om Marcus en Malena op te sporen. Ludo, Janine en Maxime denken juist dat Martine achter de ontvoering van Kimberly zit.

Ludo is het zat en ziet nog maar één uitweg om definitief van Martine af te komen: hij wil haar laten ombrengen. Ludo vraagt Maxime om deze klus te klaren, maar zij vindt dit veel te ver gaan. Daartoe besluit Ludo het zelf op te lossen en wil Leon inschakelen om Martine Hafkamp uit te schakelen.


Lees ook:

5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
nicky
18 april 2017 08:04

nina heeft kimberley zeis de enige die niet word opgenoemd

N. Sanders
18 april 2017 18:19

Dont mess with Ludo Sanders. Als hij wilt maakt hij iedereen af van waar dan ook. Maar hij doet het niet, omdat hij geen moordenaar is. Toen met Nick ook, zoals ik al eerder aangaf.

the New Ba
18 april 2017 20:17

ludo vals beschuldigd in de gevangenis en wilt de dader vanuit de gevangenis laten ombrengen.. wat natuurlijk niet doorgaat… klinkt wel echt extreem veel als toen met nick

echter als dit betekend dat we weer een hardere meer badass ludo krijgen dan vind ik het helemaal goed

Mousy
19 april 2017 11:21
Antwoord op  the New Ba

Wordt idd tijd dat (de “oude”) Ludo eens in actie komt. En die bitch van een Martine niet doodleuk en ongestoord haar gang laten gaan.
Dit ondanks dat Martine bij wijze van uitzondering niet achter die ontvoering van Kimberly zit, maar Nina en de politie (Aysen). Maar dat weten Ludo, Janine en Maxime niet. Ik hoop alleen dat acties van Ludo, Janine en Maxime geen roet in het eten strooit en dat Martine, Malena en Marcus als eerste te pakken heft/krijgt.

dinges
18 april 2017 22:36

Wat is dat voor een dingetje met Aysen en Rik. Hij kwam een beetje te dichtbij brrrr

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!