GTSTCourant - Ludo Sanders

LUDO ZINT OP WRAAK

by GTSTCourant

Dit artikel bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST (22 juni).

Vlak voor de zomercliffhanger wordt het behoorlijk spannend in Meerdijk! De gemoederen tussen Billy, Richard, Ludo en Janine lopen hoog op.

Het wraakplan van Janine om Richard terug te pakken, is totaal mislukt. Alle betrokkenen komen erachter dat zij Indra heeft gebruikt om in het huwelijk van Richard en Billy te stoken. Billy is woest als ze het nieuws verneemt en gaat dan ook helemaal door het lint als Janine haar excuses probeert aan te bieden. Ze probeert haar zelfs te wurgen!

Billy verliest haar zelfbeheersing en vliegt Janine aan!

Gelukkig loopt de catfight met een sisser af en besluiten de dames om de strijdbijl definitief te begraven. Dat betekent: geen strijd meer tussen de koppels Billy en Richard en Ludo en Janine.

Maar gaat Ludo hier wel mee akkoord? Het is volgens hem onacceptabel dat Billy zijn vrouw heeft aangevallen. “Dit had ze niet moeten doen”, zegt hij dreigend. It’s payback time!


Lees ook:

7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
De heer Sanders
16 juni 2021 13:23

Dat niet alleen. Waarom wordt Ludo niet ingelicht dat Richard een pistool op Janines hoofd heeft gezet voor dat schilderij. Ludo was toen net vermist. Ik vind dat dit ook duidelijk moet zijn voor hem en dat Ludo dan helemaal los is om ze beide te slopen. Geloof me Ludo in het nauw is het gevaarlijkst. Maar lekker voor Richard heeft ook een pistool tegen z’n kop aan gekregen in het begin. Toen was Ludo nog niet de oude moet je nagaan wat er nu kan gebeuren. Dr schrijvers hebben dit moment met Ludo die hun pakt voor de cliff… Lees meer »

Moud
19 juni 2021 12:53
Antwoord op  De heer Sanders

Komt allemaal goed 👍, het begint komende week al. Komt de “oude” Ludo ongemerkt terug op z’n oude niveau. 😁

Nica
18 juni 2021 20:49

Wat spannend! 😲

pino
19 juni 2021 15:36

Loopt Leon nou echt over naar Richard of is hij toch weer aangenomen door Ludo en is het een truc?

KaasKoekje
20 juni 2021 01:35
Antwoord op  pino

Ik geloof het ook niet. Dit moet een list zijn van Ludo.. hij had die nieuwe beveiliging afgebeld toch? Denk echt dat hij toch terug met Leon in zee is gegaan.

Vlinder
21 juni 2021 09:11

Leon werkt gewoon nog steeds samen met Ludo, ik geloof het niet dat Leon ineens overgestapt is naar Richard dit moet wel een truc zijn. Ik denk dat we een Cliffhanger krijgen met Ludo, Janine, Leon, Richard en Billy. Er gaan doden denk ik vallen Richard of Billy die het niet gaat overleven.

Vlinder
21 juni 2021 09:13
Antwoord op  Vlinder

@
Indra zou ook wel een grote rol mee kunnen spelen in de Cliffhanger dat zij dan uit is op wraak en misschien zij wel Richard vermoord?

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!