Maria keert 22 november terug naar Meerdijk met een groot geheim!

Maria de Jong, gespeeld door Joke Bruijs, keert donderdag 23 november weer terug naar Meerdijk. De moeder van Rik de Jong draagt een groot geheim met zich mee dat met haar terugkeer naar Meerdijk dreigt uit te komen.

Maria krijgt de schrik van haar leven als ze oog in oog staat Eduard Stern. Eduard is allesbehalve blij met Maria’s komst en eist dat ze zo snel mogelijk Meerdijk verlaat. Maria krijgt niet veel later een tweede keer de schrik van haar leven als ze Eduards kleinzoon Daan Stern ontmoet. Wat is hier aan de hand?

De geruchtenmachine draait op volle toeren met het gerucht dat Rik en Daan (half)broers van elkaar zijn…


8
Laat een reactie achter!

Flapperdeflap

Eduard en Maria hebben een affaire gehad waaruit een kind (Daan) is ontstaan. De zoon en schoondochter van Eduard konden geen kinderen krijgen en dus hebben zij de baby geadopteerd.

Yoshi

Maria had een slippertje met Eduard, die de broer van Bert Zonneveld is. Uit het slippertje is Rik gekomen en heeft Bert de zorg als vader op zich genomen.
Rik is dus de zoon van Maria en Eduard.

Vlinder

Daan is de zoon van Maria dus broertje van Rik.

Iris

Ik denk dat Eduard de vader is van Rik.

d88

Ik denk dat Daan en Rik familie zijn.

Richard twm

Lijkt me sterk.. Want hoe kan daan een kleinzoon zijn van.. en stel, Eduard en Maria hebben een relatie gehad, dan is daan nooit hieruit een kind, want het is tenslotte zijn kleinzoon.

Eerder lijkt het me dat de vader van Daan dan een broer is van Rik, en Daan dan een geloofwaardig neefje ofzo.

Ratel

Kijk op Wikipedia naar rik de jong en daar staat de moeder van rik en als je haar naam aan klikt komen de kinderen van haar te staan. Rik Daan en Danny

Nick

Dus Eduard is niet de grootvader van Daan maar de vader?