Meerdijks nieuwste psychopaat: Romy

Meerdijk is een nieuwe psychopaat rijker. Na Loes de Haan vorig jaar, is het dit jaar de beurt aan nieuwkomer Romy Dublois.

Meerdijk is in rep en roer na het kroonluchter-incident tijdens de bruiloft van Sjors en Amir. Wie heeft het touw van de kroonluchter gesaboteerd? Niemand minder dan Romy heeft, vlak voordat de bruiloft begon, het touw voor de helft doorgesneden. Ook faket ze haar verlamming. Romy kan namelijk gewoon lopen!

Er breken angstaanjagende tijden voor Sjors aan, want Romy heeft het op haar voorzien…


14
Laat een reactie achter!

Thijs

Romy heeft 2de persoon in zich de naam heb ik wel ze heet eigenlijk Evelien de achternaam heb ik nog niet

Annelien

Ik wist het..je kon het al aan dr zien dat ze er achter zit

Isabella

Ik denk nog steeds dat Romy Dublois de zus van loki en elin Dublois uit nieuwe tijden is…

Anoek

Ik wist het!! Arme Sjors.. heb echt medelijden met der 🙁 gaat wel lekker spannend worden 😉

daisy88

Ik twijfelde tussen haar en Billy de Palma (je weet het nooit). Dat ze haar verlamming faket zag ik niet helemaal aankomen, maar vind het wel een verassende en spannende wending. Hoop wel dat Rover op tijd van z’n Romy wolk komt voordat hij Jojo kwijt is.

Vlinder

Waarom perse Sjors dan? Vanaf het begin al in lapland probeert ze Amir in te palmen. Ik denk dat Romy een zusje van Sjors is en vol zit met jaloezie en haat.

Gtst fan

Ja dat denk ik ook

Anoek

Ja dat denk ik ook!

Dennis

Hopelijk wordt dit een soort Helen Helmink/Martine Hafkamp vete

Emma

Hoop dat t deze keer niet zolang duurd, maar denk t niet. Aangezien ze al hebbe laten zien dat romy het touw doorsnijd voor de helft. (Videoland)

Konijn

Emma, ik hoop dat je gelijk hebt. Dat we niet tot de cliff hoeven te wachten…

Niisa

Ik wist het! Arme Sjors vind dit echt heel erg voor dr. Beloofd heel spannend te worden, hopelijk niet zo langdradig als vorig jaar met Loes!

Tamara

Weer zo raar iemand en dan na een jaar weten ze pas wie het heeft gedaan

Moud

Dat Romy haar verlamming faket, verbaasd mij niet echt, het bevestigd alleen maar mijn vermoeden. In die berghut in Lapland deed ze al vreemd. Amir had haar al enigszins afgewezen (nadat Romy, Amir had gekust), en hoppa opeens had ze geen gevoel meer in haar benen.