Nieuw homohuwelijk in Meerdijk? Lucas vraagt Flo ten huwelijk

Het zou zomaar eens kunnen dat er binnenkort opnieuw een homohuwelijk in Meerdijk wordt voltrokken. Lucas Sanders vraagt namelijk zijn liefje Flo ten huwelijk. Flo zegt volmondig ‘ja’ op het romantische aanzoek Lucas.

Mocht het huwelijk doorgaan, dan stapt Lucas voor de tweede keer in het huwelijksbootje. In 2014 trouwde hij namelijk met Menno. Daarmee was het allereerste homohuwelijk van GTST een feit.


8
Laat een reactie achter!

Homoman

Het zou fijn zijn als we t gewoon huwelijk noemen. Dat stickertje homo hoeft dr toch niet meer op. We zeggen bij alle andere huwelijken toch ook niet hetero-huwlijk.

Linda

Waarom zet jij dan wel homo in je naam hier? Jij hoeft dan toch ook dat stickertje niet te gebruiken? Ik schrijf toch ook niet hetero-vrouw… Oftewel, begin zelf eens met het weglaten van het stickertje ­čÖé

Pluisjuno

Wanneer is dat dan

Suus

En dan tijdens de voorbereidingen van hun huwelijk krijgt Lucas een bericht dat Menno overleden is. Zodat hij weer even terugdenkt aan hun huwelijk en hoe gelukkig ze zijn geweest die dag. Het zou een mooi in memoriam kunnen zijn als eerbetoon aan Dave Mantel.

Homoliefde

I hope so ÔŁĄ´ŞĆ

Maaike

Ik begin me hier zo langzamerhand wel aan te ergeren hoor… GTST doet allemaal maar interessant met hun “homo huwelijk” en “controversi├źle lesbische relaties”, maar ondertussen leven wij hier in 2019 en is het niets meer en niets minder dan twee mensen die gaan trouwen.
Leuk, maar niks controversieels, baanbrekends of ruimdenkends aan.

Door het op deze manier te brengen blijven ze het als uitzondering behandelen en bereiken ze juist het tegenovergestelde van wat ze zeggen te willen bereiken…

Jaye

Inderdaad, het is gewoon een huwelijk meer niet.

riezz

AMEN !!!