Nieuw homohuwelijk in Meerdijk? Lucas vraagt Flo ten huwelijk

by GTSTCourant

Het zou zomaar eens kunnen dat er binnenkort opnieuw een homohuwelijk in Meerdijk wordt voltrokken. Lucas Sanders vraagt namelijk zijn liefje Flo ten huwelijk. Flo zegt volmondig ‘ja’ op het romantische aanzoek Lucas.

Mocht het huwelijk doorgaan, dan stapt Lucas voor de tweede keer in het huwelijksbootje. In 2014 trouwde hij namelijk met Menno. Daarmee was het allereerste homohuwelijk van GTST een feit.


Lees ook:

8 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Maaike
11 februari 2019 10:15

Ik begin me hier zo langzamerhand wel aan te ergeren hoor… GTST doet allemaal maar interessant met hun “homo huwelijk” en “controversiële lesbische relaties”, maar ondertussen leven wij hier in 2019 en is het niets meer en niets minder dan twee mensen die gaan trouwen.
Leuk, maar niks controversieels, baanbrekends of ruimdenkends aan.

Door het op deze manier te brengen blijven ze het als uitzondering behandelen en bereiken ze juist het tegenovergestelde van wat ze zeggen te willen bereiken…

Jaye
11 februari 2019 18:31
Antwoord op  Maaike

Inderdaad, het is gewoon een huwelijk meer niet.

riezz
21 februari 2019 14:22
Antwoord op  Maaike

AMEN !!!

Homoliefde
11 februari 2019 10:34

I hope so ❤️

Suus
11 februari 2019 17:49

En dan tijdens de voorbereidingen van hun huwelijk krijgt Lucas een bericht dat Menno overleden is. Zodat hij weer even terugdenkt aan hun huwelijk en hoe gelukkig ze zijn geweest die dag. Het zou een mooi in memoriam kunnen zijn als eerbetoon aan Dave Mantel.

Pluisjuno
11 februari 2019 18:12

Wanneer is dat dan

Homoman
12 februari 2019 00:17

Het zou fijn zijn als we t gewoon huwelijk noemen. Dat stickertje homo hoeft dr toch niet meer op. We zeggen bij alle andere huwelijken toch ook niet hetero-huwlijk.

Linda
13 februari 2019 18:38
Antwoord op  Homoman

Waarom zet jij dan wel homo in je naam hier? Jij hoeft dan toch ook dat stickertje niet te gebruiken? Ik schrijf toch ook niet hetero-vrouw… Oftewel, begin zelf eens met het weglaten van het stickertje 🙂

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer