Nina breekt met de gehele familie Sanders

by GTSTCourant

Let op! Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST.

Tot groot genoegen van Martine Hafkamp breekt Nina volgende week met de gehele familie Sanders. Dat blijkt uit de afleveringen van maandag 3 en dinsdag 4 april.

Nina is er, mede door Bing, van overtuigd dat Ludo achter de moordaanslag op haar man zit. Ze wil niets meer met haar vader, inclusief alle mensen die hem steunen, te maken hebben. Nina breekt daarom ook met Janine en Maxime. Ze wil haar achternaam laten veranderen in ‘Mauricius’. Janine begrijpt niet waar haar dochter mee bezig is als ze ziet dat Nina haar excuses aanbiedt aan Martine en Sjors.

Martines wraakplan loopt volgens plan: Ludo is alles kwijt, zit onterecht in de gevangenis en raakt nu ook zijn dochter kwijt.


Lees ook:

19 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
tine
4 april 2017 10:46

Nu wel, maar als het uit komt dat hij er niets mee te maken heeft moet ze weer op hangende pootjes terug om het weer goed te maken

Mjo
4 april 2017 12:12
Antwoord op  tine

Dat zou zo maar kunnen, Tine.
Binnen de familie Sanders zal dat goedmaken nog wel lukken, maar of haar vrienden en inwoners van Meerdijk een goedmakertje van Nina accepteren is nog maar de vraag. Net zoals nu met Sjors.

Eileen
11 april 2017 03:22
Antwoord op  Mjo

Tot nu toe snap ik echt niet waarom Sjors terug is in de serie,hangt er maar een beetje bij als dochter van Martine en heeft verder geen toegevoegde waarde. Ik hoop niet dat ze dit kat en muis spel Martine &Ludo tot de cliffhanger gaan volhouden. Op dit moment is er ook teveel drank sex en drugs in de serie. Ik kijk nooit vooruit maar begrijp dus dat Martine en Maxime de jacht op Malena openen, hopelijk brengt dit wat nieuwe spanning. Al met al tot nu toe een saaie GTST….het begon wel spannend, maar er lopen nu teveel spelers… Lees meer »

Ingrid
4 april 2017 10:48

Dit is niet leuk meer. Alleß kwijt raken en ook nog eens je kinderen. Nee ik vind dat niet kunnen. Die verhaallijn vind ik nogal bizar.

Mjo
4 april 2017 12:08
Antwoord op  Ingrid

Idd, Ingrid, ik vind ook dat men met deze verhaallijn behoorlijk aan het doorslaan is. Te bizar voor woorden. Regelmatig lees ik op FB/twitter dat men zich stoort aan het drankgebruik, drugsgebruik, seks, poging tot zelfdoding etc. etc. in GTST. Dit omdat er ook jonge kinderen naar kijken. Maar over het elkaars leven de vernieling helpen en mensen (sorry voor de woordkeuze) overhoop schieten , lees ik weinig tot niets. Blijkbaar vindt men dat wel normaal. Alsof het gedrag van Martine zo’n goed voorbeeld voor onze jeugd is. Natuurlijk weet ik dat het een soap is, maar toch. Mijn dagelijks… Lees meer »

Peter
4 april 2017 12:10

Ik vind het ook niet leuk meer, maar toch vond ik die blik van Nina toen ze net de hoek om was in de rozenboom, net of ze het expres doet, om Hafkamp en Sjors uit de tent te lokken en op die manier achter te komen wat de waarheid is, maar zo goed zijn de schrijvers niet, dus Nina breek met de familie en Janine zal snel volgen, zo gaat het al jaren, daarom zijn de schrijvers ook zo slecht, altijd maar herkauwen en opnieuw een verhaallijn herhalen, nooit wat nieuws, nooit iets wat de kijkers niet verwachten, als… Lees meer »

Mjo
4 april 2017 12:22
Antwoord op  Peter

Peter, je vergeet Marcus. Ook die zal inmiddels wel op de hoogte zijn van wat Martine hun (Malena + de Sanders) geflikt heeft.
Bovendien is Maxime ook op de hoogte van wat Martine uitspookt. Ik denk dat Maxime het niet zover zal laten komen. Dus ook Maxime kan en zal op den duur haar mond opentrekken.

Ik denk als Ludo GTST verlaat (en uiteindelijk ook Janine, als de 1 vertrekt, vertrekt ook de ander), wat ik overigens niet denk, zal Ludo op een andere wijze GTST verlaten en niet met een lange gevangenisstraf of zelfmoord.

Janko
4 april 2017 12:45

Martine hafkamp for president!
Wat een fantastische en steeds weer onverwachte verhaallijn. Pfff, zooo spannend.
Ben benieuwd hoe het nu gaat lopen!

#20.00uurtelefoonuitengeenafsprakenmaken

Peter
4 april 2017 17:13
Antwoord op  Janko

Echt niet, heb je een steekje los of zo, toch geen moordenaar als president en ze moet dood.

Romy
4 april 2017 16:47

Snap niet dat nina haar eigen familie niet geloofd maar daar zal ze vroeg of laat vast achter komen dat ludo onschuldig is

Sanders
4 april 2017 21:14
Antwoord op  Romy

Dat sowieso. Ludo moet Nina een keer laten stikken verwend kind echt niet normaal. Rik heeft hetzelfde met rikki onverdraagbare kinderen niet normaal zeg. Sjors heeft ook haar momenten dat komt ook nog bij Martine maar dat is dan lekker want dat verdient ze. Vroeg of laat komt Sjors er toch achter dat Martine achter de aanslag zat en dan brokkelt alles af en slaat Ludo ook toe Haha kan niet wachten om dat te zien, want geloof me dat gebeurd echt wel. Martine is heel dom bezig. Wilt ze veilig zijn voor altijd dan moet ze heel de Sanders… Lees meer »

Peter
4 april 2017 17:12

Nu Nina voor de kant van Bing/Hafkamp heeft gekozen mag ze wel weg, vond der toch al erg arrogant worden. Ze gaat Janine nog wel beïnvloeden om ook Ludo te laten vallen, dat heeft ze vaker gedaan. Of Hafkamp pleegt ook een aanslag op Janine, ze overlijd en Ludo pleegt dan zelfmoord, op die manier kunnen ze eruit gaan zoals ze op 4 juli 2015 hadden gemeld bij verschillende media, maar er zijn nog geen aanwijzingen voor, maar dat zegt niets. Maar als de toestand van Ludo niet veranderd dan moet hij er wel uit, neem aan dat ze niet… Lees meer »

Iris
4 april 2017 20:43
Antwoord op  Peter

Hou toch eens op met dat gezeur! Ludo en Janine verlaten GTST niet, dan zou er niemand meer kijken. Ludo slaat gewoon kei hard terug met Janine en Maxime aan zijn zijde.

N. Sanders
4 april 2017 20:54

@peter je gaat gewoon door met dit gezeik dat Ludo dit en dat. Laat Ludo lekker solo des te harder hij straks toeslaat. Je bent een neppe Ludo fan, want Ludo komt er toch bovenop en jij gelooft er niet. Stop met Ludo zogenaamd te supporten enige wat jij doet is de hoop opgeven terwijl de strijd nog gaat beginnen. Ludo komt toch vrij en alles komt toch uit. Nina is een ondankbaar kut kind daarentegen. En helemaal belazerd van alle kanten door bing etc. Die bing is een nietsnut een vuile rat die gewoon achter Sjors staat en Martine.… Lees meer »

Sanders
4 april 2017 21:07

Wat een kansloos kind is Nina toch en @ Peter je zeikt alleen masr je bent geen Ludo fan. Ik daarentegen wel. Ludo slaat kapot hard terug je ziet het wel. Kom dan niet hier weer onzin kramen Ik wist het wel Ludo zou winnen want je praat alleen maar onzin.

Malle
7 april 2017 20:50
Antwoord op  Sanders

Het is een soap het is een soap

Dennis
4 april 2017 21:41

De aflevering gezien.

Nina is wat van plan… Toen ze brak met Maxime en Janine… Ze laat Bing en Martine in de val lopen om het onschuld tegen Ludo te bewijzen en zo Martine op te laten draaien.
Ben benieuwd wanneer Marlena en Marcus terug worden geroepen.

Kortom Nina breekt niet met haar familie. Zij zou nooit met Lucas, haar moeder en Maxime kunnen breken.

Mousy
5 april 2017 10:25
Antwoord op  Dennis

Dennis, ik hoop dat je gelijk hebt/krijgt. Dat zou een mooie ontwikkeling zijn in deze toch bizarre verhaallijn.

nicky
10 april 2017 23:24
Antwoord op  Dennis

ja klopt ik heb de shorty gezien van 11 april daar kun je duidelijk zien dat nina wat van plan is

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!