Nina is zwanger!

Nina GTST

Al enige tijd hebben tortelduifjes Nina en Bing een kinderwens. Het leek door Bings onvruchtbaarheid een onmogelijke opgave, maar door Amirs zaaddonatie is het dan toch gelukt: Nina is zwanger! Donderdag 21 juni doet Nina een zwangerschapstest en deze blijkt positief te zijn.

La Sanders kan niet wachten om het blijde nieuws aan haar man Bing te vertellen, maar hij heeft hele andere dingen aan zijn hoofd. Doorgedraaide Loes verklaart hem namelijk op dat moment de liefde!


12
Laat een reactie achter!

Vlinder

Loes is echt ziek zeg, Bing wilt niks met haar, ze gaat zich zelf mishandelen en geeft Bing daarvoor de schuld, ook geeft ze die verdwenen laptop van Jan Maes aan de politie en zegt dat Bing daarmee te maken heeft, Bing komt dus weer vast te zitten en waarschijnlijk ook beschuldigd word voor de moord op Jan Maes.

Melanie

Omg dat meen je niet, wat een mokkel ook

Dennis

Loes gaat er voor zorgen dat dit geluk ernstig wordt verstoord.

Bing geeft niks om Loes. Loes zal daar om wraak nemen op:
Bing, Aysen, Lana, Sjors, Nina, Zoë

Pinkeltje

Leuk zeur verhaallijnen over babies dat werkte bij Bing in het verleden ook zo goed..

Nathanael

Dit word 100% een miskraam. Aangezien Loes Nina al tijden vergiftigd…

Vlinder

Zo niet handig dat hun Amir als zaad donor gevraagd hadden, Amir is de beste vriend van Bing, dit gaat nooit goed.

Suus

Denk dat Loes voor gaat zorgen dat Nina in haar buik geraakt gaat worden tijdens de cliffhanger. Ze gaat er alles aan doen om dat aanstaande babygeluk te verstoren.

The new badguy

Nice. Dus over een jaartje of hooguit anderhalf jaar hebben we een nieuwe puber rondlopen! Zal wel een nieuwe badguy/girl worden met ludo als opa. ‘t slaat altijd een generatie over hé!

Sebastiaan

Is ze met een vent naar bed gegaan

Anoniem

Nee, Amir heeft zaad gedoneerd

loes

beter!

Pluis

Omg!