Vooruitkijken: vrijdag 21 april 2017

by GTSTCourant

Let op! Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST. Wil je nog niet weten wat er gaat gebeuren, stop dan nu met lezen.

Nina Sanders speelt dubbelspel en wil Martine Hafkamp uitschakelen

Er worden veel dubbelspellen in het 27e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden gespeeld. Nadat Maxime een dubbelspel heeft gespeeld, is het nu de beurt aan Nina Sanders.

Nina heeft gebroken met de familie Sanders en zegt aan de kant te staan van Martine en Sjors. Vrijdag 21 april doet Nina echter een opmerkelijke bekentenis aan Aysen: ze speelt een dubbelspel. Vanaf het eerste moment was Nina er al van overtuigd dat niet Ludo, maar Martine achter de moordaanslag op Bing Mauricius zit.

Door een dubbelspel te spelen, probeert Nina het vertrouwen van Martine te winnen. Dit kan haar helpen om haar vader, Ludo Sanders, uit de gevangenis te krijgen. Wordt vervolgd!


Lees ook:

5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
nicky
14 april 2017 11:18

spannend

Zebje
14 april 2017 12:07

Ha valt Nina toch weer mee. Doet ze eindelijk wat terug voor haar vader die alles voor haar over heeft. En kan dat wat Bing zo leuk zei ”dat bejaardenwijf ” de bak in. 🙂

Tineke
14 april 2017 13:35

zeker spannend….vandaar dat goedmakertje met Sjors…gaat ze koppelen aan Bing…die is nog steeds verliefd op Sjors…hij gebruikt Nina gewoon……de leugenaar/bedrieger…..komt op de koffie want hij heeft zeker niet in de gaten dat Martine hier achter zit en Sjors weet al helemaal niet hoe een loeder haar moeder is.

Peter
16 april 2017 22:22

ik vrees dat Nina nog wel wat gaat overkomen en dat breekt Ludo uit de gevangenis om Hafkamp persoonlijk te vermoorden.

nicky
16 april 2017 22:28

martine zal echt niet alles aan nina vertellen ik denk dat je meer hebt aan de kroongetuigen

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!