Billy de Palma en Shanti inderdaad moeder en dochter

Überbitch Billy de Palma is vanaf 1 april weer terug in Meerdijk. Naast Ludo en Aysen is nóg een Meerdijker in shock met de komst van Billy…

Als Shanti in hotel De Rozenboom Billy ziet zitten, krijgt ze de schrik van haar leven. Het is duidelijk dat Shanti Billy ergens van kent. GTST-fans weten het zeker: Billy de Palma is Shanti’s moeder!

De fanatieke GTST-fans hebben gelijk. Maandag 8 april treffen Billy en Shanti elkaar in CS. Het is meer dan duidelijk dat de twee moeder en dochter zijn als Shanti met de tekst ‘Dag mama!’ Billy begroet.


16
Laat een reactie achter!

Celine

Yoshi, kun jij wel acteren dan?

Mary

En de vader ????

Misha

Ja, Billy is haar moeder.

Edd

Als je kijkt naar Shanti’s verleden, laaggeletterde ouders die niks geven om educatie en carrière… dan kan ik bijna niet geloven dat Billy haar moeder is. Maar ik ben benieuwd!

Dyon

Ze gaf juist wel om carrière zei shanti

Edd

@Dyon oh dat heb ik dan even gemist, thanks! Is het dan zo dat ze teveel gaf om carrière en geen bal om haar eigen dochter die niet kon lezen? Heb een paar weken gemist xD

Merc

Is billy nu voor vast in de serie? Aangezien ze in de leader staat? De leader wordt sinds die vernieuwd is goed bijgewerkt trouwens!

Moud

@Merc, de leader is zo gemaakt/opgesteld, (in vakjes) dat er heel makkelijk wijzigingen/aanpassingen kunnen worden doorgevoerd, zonder dat de gehele leader telkens aangepast moet worden.

Vlinder

Dat zou best eens kunnen.

Yoshi

wanneer gaat Shanti eruit?
Ze kan niet acteren en overbodig personage

JIts

Mee eens!

Fokko

Ze is niet de enige die niet acteren kan..Dan blijven er weinig over.

tim

Shanti is wat mij betreft juist de verrassing van dit seizoen. Lana en JoJo mogen er wat mij betreft uit.

riezz

juist, Lana heel graag want die zegt haar tekst op alsof ze een boekje voorleest, weg er mee.

Marleen

Shanti en Billy lijken best wel op elkaar. Dus het zou zomaar kunnen.

...

Ben benieuwd