Sjoerd Bouwhuis verlaat Meerdijk; Guido Spek uit GTST

by GTSTCourant

Sjoerd Bouwhuis heeft besloten om Meerdijk de rug toe te keren. Zijn eerdere plannen om een wereldreis te maken, zet hij donderdag 5 juli definitief door.

Na Sjoerds genadeloze wraakactie op Aysen tijdens hun huwelijk, hoopt hij de rust en het geluk weer terug te vinden tijdens zijn wereldreis. Samen met halfbroer Tim zal Sjoerd eerst het geluk beproeven in Kenia. Na zijn wereldreis wil Sjoerd woonruimte vinden in Rotterdam en keert daarmee het fictieve soapdorpje Meerdijk definitief de rug toe.

Fans vreesden al dat acteur Guido Spek de serie zou verlaten nadat onlangs bekend werd dat hij een hoofdrol heeft in de nieuwe theatervoorstelling Late Lente. EndemolShine, producent van GTST, liet destijds weten dat Spek deze hoofdrol zal combineren met zijn rol in GTST. Toch verlaat Guido de serie. Aan RTL Boulevard laat de acteur weten: “Ik heb het enorm naar mijn zin bij GTST. Ik ben altijd helemaal voor de rol gegaan, maar er zijn veel meer dingen die ik kan en wil doen; schrijven, het theater in en muziek maken.”


Lees ook:

3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
4 juli 2018 23:02

Wat jammer dat Guido bij GTST stopt De leukste acteurs verdwijnen, GTST is zo niets meer aan.

Dre
5 juli 2018 08:30
Antwoord op  Petra

Zolang Aysen blijft. Blijf ik kijken haha

Leyla
5 juli 2018 11:45

Dus de bruiloft was gefaket? Omf wat zielig voor Aysen

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!