Vooruitkijken: vrijdag 15 september 2017

by GTSTCourant

Let op! Dit bericht bevat informatie over vooruitgekeken afleveringen van GTST.

De cliffhanger van seizoen 27 eindigde met de vraag: wie heeft Sjoerd gered, Rikki of Aysen? Sjoerd koos voor zijn grote liefde en redde Aysen Baydar uit de vlammenzee.

Sjoerds keuze voor Aysen heeft grote gevolgen voor zijn relatie met Rikki de Jong. Bij zowel Sjoerd als Aysen slaat de twijfel toe: willen ze elkaar terug? Aysen wil dat Sjoerd tussen haar en Rikki kiest. Aanvankelijk kan hij geen keuze maken, maar kiest uiteindelijk toch voor Aysen. De twee zijn weer bij elkaar. Rikki is echter nog niet op de hoogte gesteld van dit ‘goede’ nieuws. Hoe zal zij reageren?


Lees ook:

8 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
8 september 2017 15:23

Lullig voor Rikki. Maar de voorstukje van maandag baart me meer zorgen, daarin is te zien dat schijnbaar Lucas de Koning erft en dat Nina heel veel erf, opmakend na de uitspraken van Lucas, hij zij ik ga niet de bierglazen vullen en jij krijgt alles, schijnbaar erft Ludo niks, wel jammer, zat echt op het moment te wachten dat hij weer veel geld zou hebben en dat hij weer zeer machtig en gemeen ging worden, of juist keihard

Kenny
8 september 2017 18:22
Antwoord op  Peter

Hoi ludo lover deze keer ben ik het met je eens

Over rikki dan he

Celine
9 september 2017 08:36
Antwoord op  Peter

Het voorstukje. Niet de voorstukje.

Shamo
9 september 2017 10:30
Antwoord op  Celine

Seriously ??

Dominique
8 september 2017 17:30

dit vind ik echt jammer, maar op dit moment zeg ik ook; rikki verdient beter.

Vlinder
9 september 2017 10:06

Ik vind Sjoerd en Aysen ook veel leuker samen.

Zebje
10 september 2017 19:22

Ik denk dat Nina Boks en Toko Erft + alle beurs aandelen die Maxime bezat en ook dr hele bankrekening erft. Ik hoop dat ze Ludo daarmee verder gaat helpen om Sanders Inc weer terug te kopen en t huis van Bill weer afpakken en Nu Martine toch weer verdwenen is kunnen ze die clausule die Martine liet opstellen toen ze t huis aan Bill verkocht , hopelijk ook opheffen , hetzij op zakelijke manier hetzij op de keiharde Ludo manier.
En Aysen past beter bij Sjoerd. Rikki is veel te truttug voor hem.

MINABABOE
22 september 2017 13:21

MI

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!