Sjoerd rekent genadeloos af met Aysen tijdens eigen bruiloft

Wat de mooiste dag van haar leven had moeten worden, eindigt voor Aysen Baydar in een groot drama.

De grote bruiloft van Aysen en Sjoerd op woensdag 4 juli lijkt vlekkeloos te verlopen, maar Sjoerds speech tijdens de ceremonie gooit roet in het eten. In het bijzijn van iedereen vertelt hij dat Aysen nooit op een natuurlijke manier zwanger kan worden. Hij vervolgt zijn speech met een vernederend betoog. “Jij, de moeder van mijn kind, ik moet er niet aan denken! Het is maar goed dat je het toen hebt laten weghalen. Je hebt er nooit een seconde over nagedacht hè? En hoe het voor mijn vader moet zijn geweest of voor mij. Jij bent niet alleen leugenachtig en onbetrouwbaar, maar ook nog eens dom. Dat jij serieus dacht dat ik met jou zou willen trouwen. Je bent walgelijk. Ik kots van je en iedereen hier mag het weten. Ik ben blij dat ik na vandaag eindelijk van je af ben.”

Sjoerd verlaat de trouwzaal en laat Aysen geshockeerd achter.


41
Laat een reactie achter!

Leyla

Arme Aysen

Celine

Wat een gezeik hier over slecht geschreven script enzo! Schrijf dan lekker zelf wat. Stelletje azijnpisser!

GTSTFAN

In seizoen 29 gaan er denk ik deze dingen gebeuren: * Dat Bing zijn Nina kwijt is en voorgoed gaat afrekenen met Loes. (bijvoorbeeld haar in elkaar laten slaan door handlangers van Ludo) * Dat Tim en Sjors, Sjoerd gaat zoeken in Kenia. * Dat Aysen, Sjoerd gaat vermoorden. * Ludo komt erachter dat Janine vreemdgaat met haar ex Maarten en komt ook achter de zoen met Anton. * Janine en Ludo definitief uitelkaar door Bing’s schuld. * Rik en Zoe komen weer samen en trouwen. * Anton gaat met Tiffy een wereldreis maken en laat Linda alleen staan met… Lees meer »

Kenny Lilipaly

Je hebt wel heel veel fantasie

Iris

Denk niet dat we Maarten ooit nog terug zien… Die is veel te bang voor Ludo.

Leyla

Maar GTSTFAN je vergeet dat Tim mee gaat met Sjoerd

Dre

Aysen wilde bing neerknallen voor dat Jan maes gedoe. Als ik haar was had ik opnieuw een gun geregeld en Sjoerd laten merken dat dit zijn allergrootste fout ooit is en als hij er denkt mee weg te komen keihard vermoorden haha . Alleen bij dit scenario zou Aysen de bak indraaien en uit gtst verdwijnen maar hopelijk laat heel Meerdijk nu Sjoerd vallen als een baksteen en wil niemand hem meer aysen is mijn favoriet dus dan niet haar fokken haha

Vlinder

Sjoerd verlaat dus GTST Guido Spek stopt met GTST!

Kenny Lilipaly

Ja met tim misschien hebben ze dit gedaan zo dat ze zich kunnen focussen op dat tiffy de verloren dochter van anton naar meerdijk is gekomen en hebben ze toch nog een kind voor hem

Celine

Goh Vlinder, wat goed opgemerkt!

Suuzzz

Wat een ongeloofwaardelijke actie voor t personage sjoerd. Klopt niet met t karakter. Slecht gescreven mensen.

Misha

Dan ken je Sjoerd niet. Hij zit altijd vol woede.

Bianca

Ik ben het met eens. Slechte scenario.

jordan

ik ga stuk

Luna

Ik koop wat lijm voor je

Dennis

het wijst er alles op dat GTST toe is aan een nieuw schrijvers team.
Wat een flops dit seizoen!

-eruit schrijven van job en Rikki
-moord op Jan Meas
-Introductie Q en Lana
-knipperlicht Sjoerd en Aysen
-burger die eigen onderzoek gaat starten naar moordzaak.
-rentree Mark en Marieke.. Hier hadden twee recentere personen voor kunnen terugkomen in de plaats van…
-zogenaamde bruiloft

Dominique

damn dat is heftig! en toch… kan ik hem heel goed begrijpen. ik val onder het kleine groepje mensen die aysen echt een verschrikkelijk mens vindt die om de één of andere reden overal mee weg komt, hoe erg haar daden ook zijn. en ze legt altijd de schuld bij anderen neer. dus hoe vernederend dit ook is, ik ken niet zeggen dat ik medelijden met haar heb. ik ben blij dat sjoerd voor zichzelf op komt, ze heeft hem al genoeg geflikt.

nicky

dadelijk is het gewoon een droom want hoezo ga je een huwelijk regelen alleen maar om je vriendin te dumpen dan ben je triest gewoon

team Aysen

Triest als je een paar keer zoveel moeite doet om zogenaamd je partner terug te krijgen, alleen om dit te kunnen doen. Dat kan ook alleen maar Sjoerd. Ik had sympathie voor zijn personage en voor Aysen minder, maar dat is nu omgedraaid. Aysen moet blij zijn dat ze van hem af is. Spijt krijgt hij zoals altijd vroeg of laat toch weer.

Konijn

Wat een reacties ? Het is een soap hoor mensjes

Dre

I know maar daarom hoop ik nog wel dat Aysen Sjoerd keihard vermoord

Diana

Boh heftig, had wel al verwacht dat hij begon te twijfelen en haar liet staan voor het altaar maar dit had ik niet verwacht.

dyana

Hilarisch dit toch.. typische soap-overdrevenheid.

Jolanda

Hilarisch? Belachelijk haha het is inderdaad maar een soap hoor ?

Claudia

Sjoerd word er nu wel uitgeschreven toch? Of verwachten ze dat kijkers ooit nog sympathie voor m krijgen.

Kenny Lilipaly

Ik heb nu juist meer sympathie voor hem ik ben blij dat hij dit gedaan heeft het werd tijd

Jessica

Sjoerd vertrekt naar Kenia samen met Tim.