Slot wintercliff: Marieke overlijdt en Rik zit in grote problemen

by GTSTCourant

Let op! Dit bericht bevat spoilers uit de vooruitgekeken aflevering van vrijdag 11 januari.

De slotaflevering van de wintercliffweek, die wordt uitgezonden op vrijdag 11 januari bij RTL 4, belooft voor veel Meerdijkers een afschuwelijke dag te worden.

Marieke overlijdt in het ziekenhuis aan haar verwondingen, na aangereden te zijn door Jos Uylenburg. De Beer is terug en uit op wraak. Hij doet zich voor als Zoë’s vader en spreekt met haar af in het bos. Zoë is dolblij als ze haar vader eindelijk ontmoet, maar krijgt al snel te horen dat ze erin is geluisd. De Beer heeft Zoë gebruikt om in contact te komen met Rik.

Rik wordt onder schot gehouden door De Beer die hem duidelijk maakt, met enige vertraging, nog wat af te moeten maken. Spannend!


Lees ook:

19 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Kenny
4 januari 2019 01:32

Jammer dat je aan de spolier van 14 januari kan zien dat rik niet is dood geschoten en dus op onverklaarbare wijze is gered

Minoes
4 januari 2019 02:12
Antwoord op  Kenny

Gelukkig maar want als ook rik er nog uit gaat kijk ik niet meer ,zijn er al zo veel uit en dan die vreselijk Sjors wanneer komt de goede Sjors weer terug vind deze 10 keer niks

Dennis
4 januari 2019 08:12
Antwoord op  Minoes

echt he! Inge Schrama moet terug komen!

Jezz
4 januari 2019 15:55
Antwoord op  Minoes

Daar ben ik het niet mee eens. Deze Sjors doet het juist super goed. Als de oude Sjors nu zou terugkomen zou dat raar zijn ivm Amir. Melissa en Alkan hebben een hele goede chemie samen en Melissa heeft tenslotte alle scènes met Alkan samen gespeeld.

GTST-je
4 januari 2019 22:04
Antwoord op  Jezz

Ik vind allebei de actrices goed. Ik vind Melissa beter in de moeder rol rond Land en Inge meer als de grote zus rol van Wiet. Plus Inge ziet er veel te jong uit om de moeder te zijn van puber Lana

Nobody
5 januari 2019 12:32
Antwoord op  Jezz

Jaa daar ben ik het ook mee eens. Melissa is juist goed ik had niet verwacht dat ik iemand leuker zal vinden dan de oude Sjors maar zei heeft het echt goed gedaan. De oude Sjors was mijn favoriete actrice in gtst. En het is moeilijk om dat te overtreffen maar dat heeft sei zeke gedaan!!

Lot
4 januari 2019 15:03
Antwoord op  Kenny

Dacht ik ook inderdaad! maar het kan ook nog dat bijv. Aysen, Ludo en Janine er in de Rozenboom door een appje van Jos te weten komen dat Jos Zoë en Rik heeft, en dat er daardoor een explosieve situatie ontstaat. Je ziet ook in een promofilmpje van de thrillermaand Sjors geschrokken zeggen: ‘hij heeft Rik?’. Dus eigenlijk denk ik dat Rik nog wel even wordt vastgehouden door de beer.

MrT.Kuilboer
4 januari 2019 19:31
Antwoord op  Lot

Explosieve situatie kan ook refereren naar dat korte trailer filmpje waar Rik een soort van Bomgordel om heeft

Nisa
4 januari 2019 23:15
Antwoord op  Kenny

Laat die oude Sjors maar die hoeft van mij ook niet terug te komen. ik vind deze nieuwe Sjors veel leuker en ze doet het heel goed.

Bianca
4 januari 2019 02:26

Ben benieuwd hoe lang het verhaallijn van Bing en Amir doorgaat..

Kenny
4 januari 2019 03:33

Hoe weet jij dat nou weer dat is nog geen eens op videoland gezet

Diana
4 januari 2019 11:24

Lucas krijgt wel een traumatische ervaring. Dus zou kunnen.

MrT.Kuilboer
4 januari 2019 12:00

Word een leuke Klifhangertje met popkorn op de bank

Lana
4 januari 2019 18:58

Laat me raden ,,

De geer wordneer geschoten Door Aysen ,,
Rik heeft haar ingelicht over zijn appje die hij heeft gekregen en zij is dus mee gegaan en staat verdekt opgesteld.
De beer word neergeschoten en word terug naar de gevangenis gebracht .
Zo gaar het meestal
Loopt altijd goed af,,

MrT.Kuilboer
4 januari 2019 19:29
Antwoord op  Lana

Rik word ontvoerd en in zo een trailer met allemaal korte stukjes is te zien dat hij een soort van bomgordel om heeft. En Marieke komt te overlijden dus zo een goed einde is het niet helaas behalve dat men thuis lekker met een bakkie popkorn voor de buis ken tjillen omdat het spannend word

Lana
4 januari 2019 18:58

De geer moet natuurlijk de Beer zijn

Zebje
4 januari 2019 22:17

Dus alleen de Beer is de dader. En niet een stiekeme samenwerking met Hein Lissenberg. Juist omdat Hein ook met Janine en Rik wil afrekenen. Dat zou geweldig zijn als Jos en Hein als de 2 oud celgenoten van Rik samenwerkten. Aangezien Hein al wist dat Janine schrijfster is is t geen gek idee als de 2 samen zouden werken. Hein op de achtergrond en Jos op de voorgrond.

Suus
5 januari 2019 13:42

Als Ingmar Schrama ooit nog terug komt, kan er een verhaallijn komen over identiteitsfraude. Zij is Sjors, Melissa is een oplichtster. Ingmar heeft tenslotte foto’s waar ze met de rest van Meerdijk op staat. Iedereen in Meerdijk begint te twijfelen. De foto’s zijn toch echt? Maar waarom herkennen zij Melissa dan als Sjors en Ingmar niet als Sjors? Uiteindelijk blijkt Ingmar de jaloerse zus/stalker van Melissa-Sjors te zijn. Ze doet zich al jaren als Sjors voor. Melissa-Sjors is haar door een traumatische ervaring vergeten. Zo kunnen ze beiden in Meerdijk blijven. En Ingmar krijgt dan de rol van de zus… Lees meer »

Suus
5 januari 2019 13:48

Lana kan dan ook nog van Ingmar-Sjors zijn. Afgestaan/ingepikt door Melissa-Sjors na haar geboorte. Alleen Martine weet hoe het precies zit met de twee zussen maar heeft daar altijd over gezwegen. Mogelijkheid tot een korte terugkeer van Martine. En Melissa-Sjors is dan niet de biologische moeder van Lana. Zorgt weer voor genoeg drama. Beetje zoals de verhaallijn Barbara – Valerie – Charlie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!