GTSTCourant - Tiffy Koster

Tiffy is zwanger!

by GTSTCourant

Lucas en Flo hebben in Tiffy Koster een draagmoeder gevonden voor hun kind. Na de eerste inseminatie poging in het ziekenhuis is het dan ook meteen raak: Tiffy is zwanger! Maar hoe blij is zij eigenlijk met dit nieuws?

Denkend aan de toekomst beseft Tiffy dat ze waarschijnlijk haar eigen kindje nooit zal leren kennen. Lucas en Flo zijn immers de ouders. Het lijkt erop dat Tiffy niet aan dit scenario zal kunnen wennen. Ze vertelt Lucas en Flo dan ook dat de inseminatie poging is mislukt.

Hoe lang kan Tiffy verborgen houden dat zij in verwachting is? Of kiest ze voor een abortus?


Lees ook:

10 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
nicky
11 april 2019 13:39

ze moet eerlijk zijn tegen ze ook waar ze mee worstelt zij heeft even veel recht als hun zij is immers de moeder

Leny
11 april 2019 14:49

Het was toch in eerste instantie de bedoeling dat het een co-ouderschap zou worden? Dacht dat dat ook met Tiffy nog steeds de afspraak was.
Hoe dan ook, ze wonen toch allemaal in Meerdijk dan kan ze het kind toch gewoon zien opgroeien en leren kennen. Of heb ik weer wat gemist.

Konijn
11 april 2019 15:47

Heb ik iets gemist? “haar eigen kindje nooit zal leren kennen”. Aub geen abortus, dat zal wel een hele slechte reden zijn 🙁

Vlinder
11 april 2019 16:21

Tiffy vlucht denk ik uit Meerdijk en komt later terug met de kleine Lucas of als Puber terug

daisy88
11 april 2019 22:03

Abortus geloof ik niet. Daar is Tiffy (gelukkig) het type niet voor. Ik zou als ik haar was open kaart spelen. Ze wordt van de ene kant overladen met cadeau’s maar vooral Flo walst met zijn mening en ideeën over haar heen. Zij kan haar idee van het co-ouderschap helemaal niet kwijt.

Ikke
12 april 2019 08:13

Ik vind dit echt zo niet realistisch. Er zijn genoeg mensen die in een traject zitten en dus ook inseminatie doen en waar dit zeker niet in 1x raak is. Dit mag ook wel eens gedaan worden,met Nina was het toen ook gelijk raak beetje raar.

Niisa
12 april 2019 14:48

Ze had hier nooit aan moeten beginnen. Ze wilde dit ook nooit, maar durfde geen “nee” te zeggen.

riezz
12 april 2019 17:17

Ze gaat er dus uit is nu bekend gemaakt.
Eigenlijk vind ik datw el okay want wat een irritante ongeloofwaardige rol is dit.
Het kind van Daan zal wel bij Lucas en Flo terecht komen denk ik.

Moud
13 april 2019 11:31
Antwoord op  riezz

@riezz, het is inderdaad officieel bekend gemaakt dat Tiffy, GTST/Meerdijk verlaat. Maar er staat nadrukkelijk bij dat (nog) niet bekend is of het tijdelijk of definitief is.

Konijn
12 april 2019 18:47

Ze zal over een jaar ofzo wel terug komen, met een kind wat in eens een paar jaar oud is. De baby van Daan idd naar Lucas…

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer