Amir mag blijven

by GTSTCourant

Na weken van onzekerheid krijgt Amir het goede nieuws te horen dat hij in Nederland mag blijven. Zijn aanvraag voor een verblijfsvergunning is goedgekeurd. Lange tijd was het onzeker of het IND de aanvraag zou goedkeuren. Sjors Langeveld heeft Amir bijgestaan tijdens het asielproces en heeft hem ook voorzien van het nodige advies. Amir besluit dan ook om samen met haar zijn verblijfsvergunning op te halen.

De toekomst zal uitwijzen of de liefde die tussen Amir en Sjors in het begin van het GTST-seizoen leek te ontstaan weer zal opbloeien.


Lees ook:

7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Vlinder
22 december 2017 16:07

Owe nee alsjeblieft geen Sjors en Amir word veel te saai.

Esmeralda
23 december 2017 09:49
Antwoord op  Vlinder

Als hun er uitgaan dan hebben we bijna niks meer

Mjo
23 december 2017 11:33
Antwoord op  Vlinder

@Vlinder, ik denk eerder dat Sjors iets voelt voor Rik. In ieder geval meer dan dat ze wil toegeven. Bekijk de shortie van GTST van a.s. maandag even, dan begrijp je wat ik bedoel.

Dat Amir, Sjors meeneemt om zijn verblijfsvergunning te gaan afhalen, vind ik attent en het tonen van dankbaarheid van Amir richting Sjors.

Yeah
24 december 2017 02:28

Wat hebben de schrijvers er toch weer wat spannends van gemaakt….

fflappie
24 december 2017 10:32

Ik vermoed ook dat Sjors wat gaat krijgen met Rik, zeker nu Lana ineens een puber is en Rik er alleen voorstaat. Ze moeten toch een verhaallijn hebben tenslotte.

jess
27 december 2017 17:56

Amir komt ook in het web van Jan te zitten

Ygone
30 december 2017 10:35

Als je kijkt naar vrijdag 29 december denk ik dat hij Sjors leuk vind

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!