Verlaat Faye Bezemer GTST?

GTSTCourant - Lana Langeveld

Het zou zomaar eens kunnen dat Faye Bezemer, die sinds eind 2017 de rol van Lana Langeveld vertolkt, volgende week voor het laatst te zien is in GTST. Lana heeft namelijk plannen om te verhuizen naar Berlijn. Daar hoopt ze over Valentijn heen te komen, die haar in het verleden erg heeft gekwetst.

Als Lana van iedereen afscheid heeft genomen en naar de taxi wil gaan, wordt ze tegengehouden door Valentijn. Hij probeert haar tevergeefs over te halen om te blijven. Lana vertrekt. Is daarmee de zoveelste exit van GTST een feit?


17
Laat een reactie achter!

Kees

Laat Charlie en Barbara en moord teug komen. Of totaal nieuwe familie.

rietje

Geen idee. Weet ook nog steeds niet wat Valentijn dan bij haar gedaan heeft.

Thijs

Het staat op de instagram stories

rietje

Tja.. niet iedereen zit op Instagram. Ik ga me niet aanmelden op sociale media om GTST nog te kunnen volgen.

Frits

Voor een site die zegt dat de serie zelfmoord pleegt hebben jullie weer veel te vertellen

Konijn

Dit seizoen vond ik wel een stuk beter als vorig jaar, zeker het ‘kwaadbloed’ verhaal was echt top. De verhaallijnen met de jonkies spoel ik door, vind ik niet om aan te zien, maar naar de rest kijk ik nog altijd met plezier hoor! Dus niet alleen maar negativiteit wat mij betreft…

LaQuifa

Het zou jammer zijn, Faye is één van de betere jonge acteurs, en ze zet een karakter neer met een eigen smoel en persoonlijkheid.

Edd

Klopt! Ik vind Faye echt ontzettend gegroeid. Ze zet een interessant personage neer, in tegenstelling tot Valentijn, Jojo en tegenwoordig ook Rover en Kimberly. Laat de ouders van al die kids eens terug komen. Charlie en Nick, Bill en Marcus… dat zou pas leuk zijn!

Zebje

Ze doet het nu echt beter dan begin. Zeker vanaf dat zij de sleutel was bij de moord op Jan Meas door Loes. En ze doet ook niet echt mee in het vlogggedoe wat ik ook haat. Dat gevlog moet inderdaad op houden. Met Flo ergerde ik me ook. Ook met t duurzaam gedoe. En er staat 1 fout. Dat Valentijn haar kwetste is niet in het verleden. Dat is nog maar anderhalve maand geleden in ”Va’s vlucht”. En voor de rest vond ik het een goed en spannend seizoen vooral het hele Hein / Jos de Beer gebeuren .… Lees meer »

Damian

Jammer ik hoop niet dat ze vertrekt. Werkelijk een top actrice

Damian

Als de serie. Stopt. Is dat mede door jullie negatieve reacties en. Dat jullie de serie. Keer op keer maar afkraken

Ik. Vind dit seizoen erg meegevallen. Neem alleen al de verhaallijn kwaad bloed. , Marieke haar dementie. , de terug komst van Maria.

De schrijvers weten dat het slecht gaat met de serie en ze zijn er echt wel. Mee bezig.

Jullie moeten hun hun werk laten doen en niet keer op keer zeuren. Kom op zegg!!!!!

Anna

De kijkcijfers zijn in een paar jaar gehalveerd dus er moet gewoon iets veranderen. Er was veel kritiek op de verhaallijn van Marieke omdat het geen realistisch beeld gaf van de ziekte FTD. Ook de ziekte van Romy werd nogal respectloos in beeld gebracht door er een soort exorcist van te maken. Ik snap helemaal dat de schrijvers daarop worden afgerekend.

tim

Graag, en neem Valentijn en Jojo mee

Iris

Nu Valentijn en Jojo nog weg en een paar oude personages terug.

Konijn

Laten we het hopen dat ze vertrekt. Ergernis nr. 1

Fabienne

Sjors is erger😅

riezz

Voor mij ook ergernis no 1 , wat een vreselijke actrice en vreselijke rol.