Vooruitkijken: vrijdag 12 mei 2017

by GTSTCourant

Let op! Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST. 

Ludo Sanders krijgt hartaanval & Martine Hafkamp is ontmaskerd

De gemoederen lopen vrijdag 12 mei hoog op in Meerdijk. Janine heeft de jacht geopend op de scherpschutter die Bing Mauricius heeft neergeschoten. Al snel komt Janine erachter dat de opgepakte scherpschutter niet de werkelijke dader is. Deze bevindt zich namelijk in Rusland. Sjors vangt dit gesprek op en verifieert de naam van de scherpschutter bij een collega van Mount High Enterprises. Tot haar schokkende ontdekking komt Sjors erachter dat de scherpschutter familie is van de hoofdbeveiliging van Mount High Enterprises. Sjors is woedend en confronteert haar moeder met deze schokkende informatie.

Het gaat niet goed met Ludo Sanders. Nina brengt een bezoek aan zijn cel en treft een obsessieve man aan. Ludo draait door als hij hoort dat Janine naar Rusland wil gaan om de echte scherpschutter op te sporen. Ook maakt hij zich veel zorgen om zijn dochter. De stress loopt bij Ludo zo hoog op, dat hij een hartaanval krijgt.


Lees ook:

10 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
5 mei 2017 10:56

Laten we hopen dat Ludo niet op deze manier aan zijn eind komt en dat Janine dan vermoord word in Rusland.

Mousy
5 mei 2017 13:28
Antwoord op  Peter

Peter, Je denkt weer te ver door, zoals altijd. Je bent een beetje een doemdenker als het om Ludo betreft. Ludo overleeft dit wel. “Is een kat met negen levens”. Ludo zal GTST heus niet in een lopend seizoen verlaten, als hij überhaupt uit GTST geschreven wordt, dan in een of in de a.s. cliffhanger. Als Janine (want ze is nog niet op weg naar Rusland, maar van plan te gaan) hoort dat Ludo een hartaanval heeft gehad zal ze heus niet naar Rusland vertrekken. Ook als Janine hoort van de bekentenis/ontmaskering van Martine, dan hoeft Janine sowieso niet naar… Lees meer »

Martine
5 mei 2017 20:46
Antwoord op  Peter

Laten we hopen van wel

Ronald
5 mei 2017 14:47

Hallo ik ben Ronald van Gils en martine afkap ziet met hulp er bij die gesprek met marleen aysen je moet die man aangehouden oke groetjes van Ronald

Mjo
5 mei 2017 16:44
Antwoord op  Ronald

Sorry Ronald ik wil niet vervelend doen, maar ik snap niets van je reactie.
Wie is Marleen? Bedoel je Malena misschien?
Wat moet Aysen met die – aangehouden – man?

Vlinder
6 mei 2017 00:19

19 Mei

Nina bekent aan Janine dat ze denkt dat haar huwelijk voorbij is, zó groot voelt voor haar de kloof met Bing. Sjors voorziet dat ze de gevangenis in moet en vraagt Rik om voogd te zijn voor Lana. Martine trekt haar conclusies en begint geheime voorbereidingen.

N. Sanders
6 mei 2017 00:57

A joh niks aan de hand met Ludo hoor. Die heeft alles al meegemaakt en overleefd. Dit sowieso ook. Of het is een manier om zijn dood in scène te zetten. Zou geweldig zijn dat hij dan met een wraakactie komt. Voor Martine loopt het uiteindelijk toch slecht af. Brokkelt langzaam wel af en dan slaat Ludo toe.

Kenny
6 mei 2017 11:43

Als Martine nu al weg gaat is alle hype voor niks geweest maar denk (hoop) dat het nog wat langer gaat duren

Vlinder
6 mei 2017 14:45

Martine blijft denk ik voorlopig nog wel hoor, het zal me niks verbazen dat het haar gaat lukken om vrijgepleit te worden met al haar daden dat ze gedaan heeft en met al haar connecties die ze heeft, een bewaker in de gevangenis werkt zelfs voor haar.

Peter
9 mei 2017 09:54

afl. 16 mei gezien heel erg saai, er zit totaal geen spanning in, enige wat nog spannend kan worden is die gast uit de gevangenis, die rik wil laten dealen en rik die dit weigert, ten minste hij moet pakjes afleveren en neem aan dat er drugs in zit.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!