Vooruitkijken: vrijdag 19 mei 2017

by GTSTCourant

Let op! Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST.

Martine Hafkamp slaat op de vlucht

Martine neemt volgende week vrijdag een ingrijpende beslissing: ze verlaat Meerdijk.

Sjors is tot de schokkende ontdekking gekomen dat Martine verantwoordelijk is voor de moordaanslag op Bing. Ze wil zichzelf en haar moeder bij de politie aangeven. Hafkamp is het daar niet mee eens. Ze wil dat Sjors uit handen van justitie blijft en zegt daarom alle schuld op zich te willen nemen. Martine is echter niet helemaal eerlijk tegen haar dochter: ze slaat op de vlucht.

Martine neemt twee afscheidsfilmpjes op: één voor Lana en één voor Sjors.  Ook neemt ze een filmpje op voor Aysen Baydar waarin ze zegt verantwoordelijk te zijn voor alle ellende omtrent Ludo Sanders.

Martine brengt vlak voor haar vertrek een bezoek aan Ludo in het ziekenhuis. Ze heeft een kalmerend middel in Ludo’s infuus laten spuiten. Op wraakzuchtige manier vertelt Martine dat zij inderdaad Maddy Everest is en Ludo alles heeft afgenomen. Klik hier om de video te bekijken.

Niets staat Martine nu nog in de weg om Meerdijk zo snel mogelijk te verlaten. Hafkamp heeft echter niet door dat Nina getuige is van haar poging om te vluchten…


Lees ook:

17 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Konijn
12 mei 2017 09:56

Spannend ☺ Kan niet wachten!

jessy
12 mei 2017 10:19

spanend ja weer

Ron goff
12 mei 2017 11:45

Haha ik hoop echt dat het nog payback word door Ludo himself. Laat hem effe los gaan. Martine is geen partij voor hem als hij straks zijn wraak loslaat. Hopelijk eindigt Martine nog niet in de bak. Eerst moet Ludo gewoon afrekenen maar gezien iedereen het al weet van Martine en als Ludo dan iets doet met haar wijst alles natuurlijk naar hem. En de politie is ook op de hoogte van alles. Dus misschien zit er niet echt een wraakpoging bij dit keer en gaat Martine ermee wegkomen in de gevangenis.

Soapie
12 mei 2017 16:45

Yes eindelijk een te lange verhaallijn

Peter
12 mei 2017 17:35

Maar nu Hafkamp bekend heeft achter alle ellende van Ludo zat, moet Ludo alles weer terug krijgen, dus heeft Bill ook het huis onrechtmatig verkregen. Word een lange weg, maar Ludo is onrechtmatig alles afgenomen en moet dus terug gedraaid worden.

Dominique
12 mei 2017 22:41

ben blij dat er een einde aan deze verhaallijn lijkt te komen, of in ieder geval een grote doorbraak. het duurde me iets te lang en hoewel zowel ludo als martine allebei erg wraakzuchtig en hard kunnen zijn, vond ik de manier waarop martine deze keer werd geschreven erg kinderachtig. wat jammer is, want ze is normaal zo’n geweldig personage.
hopelijk wordt het weer wat spannender nu ze wat meer op gelijke voet lijken te komen staan.

Georgio
12 mei 2017 23:28

Ik hoop echt niet dat ze weer uit de serie gaat. Al zou ik ook niet weten hoe dit af gaat lopen als ze in de serie blijft. Lastig. Inge Ipenburg blijft wel een goede actrice.

Zebje
13 mei 2017 01:08

Inge hoopte toch op dood Martine Hafkamp? Ik denk dat dat gebeurd op maandag de 22ste dankzij Nina. Zeker jammer ik vind t geweldig dat ze weer in de serie zit. Zo duister! Maar soms is t niet anders. En er werd ook nooit gezegd dat ze weer tot de vaste cast zou gaan behoren alleen een langere tijd. Dus 2 en een halve maand dus.

Red
13 mei 2017 19:08
Antwoord op  Zebje

Nee ze gaat niet dood want die strijd had ze niet gewonnen van de schrijvers.

Vlinder
13 mei 2017 02:03

Maar Inge zei toch dat ze voor een langere tijd in GTST wou blijven en niet voor paar maandjes

Naomi
18 mei 2017 22:47
Antwoord op  Vlinder

Ja dat dacht ik dus ook, echt slecht als ze er nu weer uit gaat. Eerst zo’n heel circus van ” de bitch is back ” terwijl ze er nu maar twee maandjes in heeft gezeten.

Nick
13 mei 2017 10:50

Jammer dat het al een week van tevoren bekend is.nu is de spanning er al van af vind ik

GTSTCourant
13 mei 2017 10:56
Antwoord op  Nick

Het is de eigen verantwoordelijkheid van de bezoeker om deze berichten te openen. De titels zijn al duidelijk afgeschermd. Elk bericht met vooruitgekeken informatie bevat een titel met ‘Vooruitkijken:…’ en een afbeelding met Vooruitkijken. Men kiest er zelf voor om deze berichten te openen. GTSTCourant waarschuwt duidelijk van tevoren dat deze berichten spoilers bevatten.

Mjo
13 mei 2017 17:59
Antwoord op  GTSTCourant

, helemaal met uw reactie eens.
Jullie geven voldoende aan dat het geplaatste artikel informatie bevat over een vooruitgekeken aflevering van GTST.

Dus beste @Nick, dus niet zeuren, als je het niet wilt lezen of weten dan het artikel niet openen. Doe je dat wel, sorry, eigen schuld.

Nasi
14 mei 2017 01:15

Ach maar het is ook voorspelbaar! Maar zij vergeet dat jack die haar in de 1ste instantie heeft opgespoord zal haar ook weer terug brengen bij de politie. En vind het het zo ie zo heel raar dat ze hem niet in het onderzoek hebben betrokken! Hij en wiet weten ook alles wat betreft Martine… behalve de moordaanslag op Bing….

Naomi
18 mei 2017 22:42

Ik hoop ECHT NIET dat ze er weer uit gaat, dankzij haar is er weer spanning in de serie. Ik denk dat ik stop met kijken als zij er uit gaat. En trouwens, ik dacht De actrice veel langer erin wilde blijven, niet voor maar twee maandjes.

mitchell
15 oktober 2017 14:46

ik denk dat martine comeback maakt zij leeft wel ze is in de water gevallen dus levend

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!