Vooruitkijken: wie overleeft de cliff en wie niet?

Vanaf maandag 3 september is GTST weer elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Wil je nu alvast weten wat er gaat gebeuren? Lees dan snel verder!

Rik
Het ziet er voor Rik de Jong niet rooskleurig uit. Hij heeft weliswaar de klap van de brandblusser overleefd, maar de gevolgen zijn niet mals. Door een breuk in zijn nekwervel heeft Rik geen gevoel meer in zijn armen en benen. Er is een kleine kans op volledig herstel, maar dit zal een zwaar en moeilijk traject zijn.

Nina 
Nog voordat de genadeloze sloopmachine de auto verplettert waar Nina zich in bevindt, weet La Sanders op het laatste moment de kofferbak open te trappen. Ze springt uit de auto en rent weg.

Op onverklaarbare wijze belandt Nina bij ene Carlos (gespeeld door Joey Ferre) in Spanje. Nina noemt zichzelf Nola, doet alsof ze verliefd is op Carlos en wil zo min mogelijk herinnerd worden aan haar verleden in Meerdijk. Nina lijkt getraumatiseerd te zijn door de dramatische gebeurtenissen op de autosloperij.

Carlos ontdekt wie Nina werkelijk is en vertrekt naar Meerdijk om op onderzoek uit te gaan.

Loes
Loes heeft de val van de containers niet overleefd. De psychopathische tante is dan ook niet in het nieuwe seizoen van GTST te zien.


32
Laat een reactie achter!

Vlinder

Ze hadden beter kunnen doen dat Nina gewoon ondergedoken zat in Meerdijk bij die Carlos en niet in Spanje, dan kwam het tenminste nog geloofwaardig over.

NuTim

Wat ook zo raar is dat Ricki niet bij de vader komt kijken.

A.G.

En niet te vergeten Job.

Anoniem

Jeetje wat een paniek allemaal. Het is maar een soap, het is maar net wat de schrijvers er van maken

Vlinder

Nou moet toch wel een beetje geloofwaardig over komen toch?

Ikke

Jammer dat Loes eruit gaat! Vond haar echt een toevoeging en een geweldige rol.

Vlinder

Ja dat verhaallijn van Nina vond ik ook erg raar, hoe kun je nou in godsnaam naar Spanje komen zonder paspoort koffers enz, erg ver gezocht dit.

anoniempje

op de vlucht naar Spanje? zonder paspoort, kleding, koffers? wat knap! heeft ze het lopend afgelegd ofzo?!

Wat een domme verhaallijn!!! Niemand van de autosloperij die dacht “goh laat ik haar opvangen en politie bellen?”.

Laat seizoen 30 dan maar mooi het laatste seizoen van gtst worden en een andere soap maken. Want dit slaat echt alles! Dit is nog dommer dan het hele getouwtrek met Jan Meas.
Of zoals in 2009 een geheel nieuw schrijvers team!

Moud

@anoniempje, snap dat wat er nu geschreven wordt over de verhaallijn met Nina, vreemd overkomt.
Maar zullen we met z’n allen even afwachten wat deze verhaallijn ons nog meer brengt en/of nog beter wat het gehele seizoen ons gaat brengen?
Het seizoen moet nog beginnen, dus lijkt het mij nogal erg voorbarig om nu al een zo’n oordeel als jij in je reactie, te geven.

Anoniem

Een jos brech actie

jose

oke ik snap het niet van nina betekent dit dat ze de serie uitgaat of gaat ze in de loop van de tijd weer terug naar meerdijk ???? zit geen logica in …. kan ik echt nie aan hahaahahahah

Mark

Ik vind het opvallend dat Carlos en Flo wel in de leader staan, maar niet op de castfoto. Ik hoop dat Flo wel voor vast is namelijk. Vond zijn scènes erg leuk en van mij mag Lucas wel een keer een relatie die iets langer duurt. Omdat het altijd met gastpersonages is, duren zijn relaties eigenlijk nooit lang.

Dre

Ik ga afhaken na 20 jaar de nieuwe acteurs zijn vreselijk. De slechtste aflevering ns er cliff allertijden. Nee het deed me niets

Dennis

okee… Maar in die 20 jaar dat je keek stonden seizoen 15 tot 18 ook niet geheel sterk. Om nog maar te zwijgen over de acteer prestaties van Robin Zijlstra, Jeffrey Hamilton, Gigi Ravelli, Rixt Leddy en de domme verhalen van Hans en Frits, Dennis de zoon is van Robert en Laura..

Maar goed zelf weten

Dre

Er zijn zat acteurs die niet konden acteren. En die verhaallijn van Hans met Frits was ook dramatish. Maar ik vond de afleveringen erg tegenvallen. Die nieuwe Rover nog erger dan de oude die Nina in Spanje slaat nergens op die nieuwe rechercheur zeer matig. Het mist vuurwerk

Yoshi

Waar blijft de Castfoto!!!

En waarom is Ingmar Schrama nog steeds niet terug???!!! Zeg eerlijk als producent dat ze de laan uit is gestuurd en kom niet met een fake verhaal van een burn-out van 1,5 jaar!!

Dennis

Ik denk ook dat Ingmar nooit meer terug zal komen als Sjors. Wat ik vreselijk jammer zal vinden! Melissa doet het goed, maar Ingmar doet het beter

riezz

Eigenlijk vind ik Melissa beter als Sjors , of ik ben natuurlijk gewent nu.
Maar ik kan me Inge helemaal niet voorstellen met Amir bijvoorbeeld.

Flapperdeflap

Volgens mij mogen ze pas na 2 jaar ziekte actie ondernemen. En ze is toch iets van anderhalf jaar eruit? Geen idee of ze nog terug gaat komen, ik denk dat veel fans er niet eens meer op zitten te wachten eigenlijk, Melissa doet het goed en heeft zich populair gemaakt.

P. Detter

Rare verhaallijn van Nina… vergezocht en totaal ongeloofwaardig

riezz

Van mij had ze dood gemogen, dit is een herhaling van het Dokter Simon en van Tim .
Wat een topverhaallijn als ze dood zou zijn en Loes nog levend en Ludo hysterisch boosaardig op zoek naar wraak en na 4 maanden in Nola dan op zijn gtst ineens 17 en die kan dan de verhaallijnen van Nina overnemen.
maar nee hoor dit wordt weer een zeikverhaal van 9 maanden denk ik.

Vlinder

De leader is wel mooi maar ik vind het te snel, je kan het begin moeilijk zien wie er op staan, mag wel ietsje langzamer.

Roelie

Gaat Rik de jong dood hoop het niet goede speler ga hem missen

Tim

Jammer dat Loes niet op een of andere manier weer ergens op kan duiken. Was een leuk karakter. Nina in Spanje is erg ver gezocht…raar verhaal

Barbara

Raar dat ze niet gewoon naar huis gaat…wie doet nou zoiets?

kim

dus marly van der velden is er gewoon bij in het volgende seizoen?