ZIEN: AMY STALKT NINA

by GTSTCourant

In 2012 introduceerde GTST de verhaallijn ‘Amy stalkt Nina’. Amy Kortenaer, het halfzusje van Nina Sanders, voelde zich achtergesteld in huize Sanders. Haar vader Ludo zou Nina veel meer aandacht geven. Het dreef jaloerse Amy tot waanzin, die besloot haar halfzusje het leven zuur te maken. Ze begon Nina te stalken en had zelfs plannen om haar te vermoorden.

Amy haalde inspiratie uit de dagboeken van haar moeder Isabella Kortenaer, de vrouw die het in het verleden ook gemunt had op Nina Sanders. Zo moeder, zo dochter…

Om Nina uit de weg te ruimen, bedacht Amy een krankzinnig plan dat volledig uit de hand liep. Benieuwd naar de rest van dit verhaal? Bekijk dan snel de video hieronder.


Lees ook:

1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Suus
10 mei 2021 20:15

Julia Batelaan was perfect gecast voor deze rol. Haar mimiek en blikken waren perfect om de jaloerse, ietwat gekke dochter van Isabella neer te zetten. Holly Mae kon ook zo heerlijk jaloers kijken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!