Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 20 t/m 24 juni

  MA 20/06
  Maxime probeert Nina voor een gigantische fout te behoeden. Thijs wordt geconfronteerd met enorme tegenvallers als zijn naam door het slijk gehaald wordt. Vanwege de situatie thuis gooit Amy haar hele toekomstvisie om. Janine werkt tot diep in de nacht aan haar boek.

  DI 21/06
  Aysen daagt Thijs recht in zijn gezicht uit. Ludo stuit op overtuigend bewijs dat Janine niet 100% voor hem gaat. Rik wordt wakker op een onhandige plek. Rikki raakt in paniek als de kinderbescherming haar zaak onderzoekt.

  WO 22/06
  Bing en Nina moeten meerdere vernederingen ondergaan op hun vrijgezellenavond. Sil krijgt de reclassering op zijn dak. Als hij ontdekt wie hem dat geflikt heeft, is hij furieus. Janine stort bij Linda haar hart uit.

  DO 23/06
  Amy’s ontwerpen voldoen niet aan de toelatingseisen van de modeacademie. Nina heeft het moeilijk tijdens de laatste vrijgezellenopdracht. Sacha raakt verontrust als Noud maar niet in een feeststemming komt.

  VR 24/06
  Anna en Job kunnen niet van elkaar afblijven en worden daarom weggestuurd. Rikki wordt onder druk gezet en verliest de controle op een verkeerd moment. Laura wil dat Robert voor haar opkomt. Amy en Sil willen op kamers.

  2 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Televisionboy op

   Guido Spek en Robin Martens moeten er beide een half jaar uit i.v.m. de flexwet. Sjoerd zal wel in coma komen te liggen na het ongeluk of naar een revalidatiekliniek gaan in het buitenland. Rikki gaat met haar kids op de vlucht voor Thijs nadat haar geheim is uitgekomen.
   Na een half jaar zien we Sjoerd en Rikki dan weer terug in Meerdijk
   Inge Schrama gaat met zwangerschapsverlof. Sjors verlaat ook voor een tijd Meerdijk na een telefoontje van Jack en Wiet omdat zij denken Martine gevonden te hebben. Als Sjors terugkeert blijkt dat ze Martine toch niet gevonden te hebben.
   Sasha zal waarschijnlijk overlijden vlak voordat zij het geheim van Thijs bekend wilt maken. Uiteindelijk komt het geheim toch uit.
   Bing zegt nee voor het altaar en laat Nina geschrokken achter en Noud voelt zich schuldig