Spoilers 20 t/m 24 juni

MA 20/06
Maxime probeert Nina voor een gigantische fout te behoeden. Thijs wordt geconfronteerd met enorme tegenvallers als zijn naam door het slijk gehaald wordt. Vanwege de situatie thuis gooit Amy haar hele toekomstvisie om. Janine werkt tot diep in de nacht aan haar boek.

DI 21/06
Aysen daagt Thijs recht in zijn gezicht uit. Ludo stuit op overtuigend bewijs dat Janine niet 100% voor hem gaat. Rik wordt wakker op een onhandige plek. Rikki raakt in paniek als de kinderbescherming haar zaak onderzoekt.

WO 22/06
Bing en Nina moeten meerdere vernederingen ondergaan op hun vrijgezellenavond. Sil krijgt de reclassering op zijn dak. Als hij ontdekt wie hem dat geflikt heeft, is hij furieus. Janine stort bij Linda haar hart uit.

DO 23/06
Amy’s ontwerpen voldoen niet aan de toelatingseisen van de modeacademie. Nina heeft het moeilijk tijdens de laatste vrijgezellenopdracht. Sacha raakt verontrust als Noud maar niet in een feeststemming komt.

VR 24/06
Anna en Job kunnen niet van elkaar afblijven en worden daarom weggestuurd. Rikki wordt onder druk gezet en verliest de controle op een verkeerd moment. Laura wil dat Robert voor haar opkomt. Amy en Sil willen op kamers.

Total
0
Shares
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Shoot castfoto GTST 2016: Waar zijn Rover, Sam, Sjoerd, Job, Anna en Sacha?

Volgend artikel

Video: Backstage filmpje Ruud Feltkamp in Thailand

Heb je dit al gelezen?