Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST Spoilers 1 t/m 4 april 2024: Nola gaat out

  3

  Er gebeurt een hoop in Meerdijk in de eerste week van april. Zo spendeert Shanti haar fortuin op onverantwoordelijke wijze, hebben Naomi en Steef een leuke nacht en heeft Nola heel wat uit te leggen als Bing en Nina haar ‘out’ hebben aangetroffen. Wat is er met haar gebeurd? Lees snel de nieuwste GTST Spoilers!

  Maandag 1 april 2024

  Zelfs zonder Ludo is Janine nog van plan de relatietherapie een kans te geven. Henk kampt met groeiende onrust door zijn nieuwe, rustige leventje. Shanti heeft een belangrijke vergadering met de managers van haar bedrijven.

  Dinsdag 2 april 2024

  Julian is verbaasd als Dolly De Koning binnen komt lopen. Hij volgt het hondje naar buiten waar hem een verrassing wacht. Janine wil met Ludo een intimiteitsoefening doen. Henk heeft lak aan Luuks medische raad.

  Meer spoilers onder de video.

  Woensdag 3 april 2024

  Nola meent dat Bing achter het ontslag van Troj zit, maar Nina praat haar bij over de ware reden. Bing is vooral druk met de onverantwoordelijke wijze waarop Shanti haar fortuin spendeert. Steef helpt Naomi bij haar studie.

  Donderdag 4 april 2024

  Nola heeft wat uit te leggen als Bing en Nina haar ‘out’ hebben aangetroffen. Marwan mag niet weten dat Steef en Naomi een leuke nacht hadden. Luuk en Linda zijn eerlijk tegenover elkaar en nemen een besluit.

  Delen

  3 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Die Janine begint echt een zeikmiep te worden. Wat Ludo ook doet, hij kan niks goed doen in haar ogen. Langdradige saaie verhaallijn ook.