Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  GTST Spoilers 15 t/m 18 april 2024: spierstijfheid bij Laura

  14

  De parkinsonklachten van Laura worden steeds heviger. In de week van 15 tot en met 18 april 2024 krijgt ze last van spierstijfheid. Lees snel de nieuwste GTST Spoilers!

  Maandag 15 april 2024

  Julian doet zijn best enthousiast te zijn over de relatie van Steef en Naomi. Janine laat zich verleiden door Ludo. Marwan baalt dat hij de situatie met Tamara nog hopelozer heeft gemaakt. Linda is van plan een tijdje in het buitenland te gaan werken. Henk en Laura hebben hier hun bedenkingen bij.

  Dinsdag 16 april 2024

  Nina schrikt als Bing een zwangerschapstest in haar tas vindt. Stefano initieert een gezellige avond met veel drank voor de mannen. Henk valt uit tegen de bezorgde Elisa en stort zich te fanatiek op het huishouden. Als Laura door stijfheid niet meer overeind kan komen, raakt het stel in grote problemen.

  Meer spoilers onder de maandpromo.

  Woensdag 17 april 2024

  Laura praat Julians schuldgevoel uit zijn hoofd. Linda’s vrienden zien haar plan niet zitten. Stefano komt dronken thuis en zorgt onbedoeld voor veel ongemak. Nola confronteert haar ouders met hun hypocriete gedrag als Bing een kater van de vorige avond heeft.

  Donderdag 18 april 2024

  Naomi haalt alles uit de kast om aan Julian te bewijzen dat ze echt van Steef houdt. Ludo is verrast als Janine onverwacht toch bij de zakenlunch is. Rik heeft een voorstel waar Shanti van schrikt. Nola negeert Bings wensen.

  Delen

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Je zou het niet zeggen maat Jette wordt dit jaar 70 en ik denk eigenlijk dat ze het wel mooi vindt wat betreft GTST, maar ik vind het wel echt heel erg jammer.

  2. Of Laura uit de serie gaat weet ik niet maar het is wel een feit dat ze nog met Janine naar Curacao gaat en dat heeft blijkbaar ook een reden …

   • Ik weet ook nog niet zeker of Laura NU al uit GTST vertrekt, maar er komt wel over enige tijd een mededeling, waar vele Meerdijkers geschrokken en verdrietig over zijn.

    Ze heeft destijds aan Henk aangegeven (en op papier gezet) dat als ze pleeggeval door haar ziekte Parkinson wordt, euthanasie wilt.

    En ja, Laura, Janine en nog enkele spelers gaan ook nog naar Curaçao. Waar ik erg benieuwd naar ben, wat zich daar gaat afspelen of gebeuren.

    • ik heb een vermoede dat Henk achteruit gaat, hij gaat zo erg achteruit dat hij ze vakantie met laura moet annuleren. Linda Janine en laura willen een girls trip omdat ze dat wel allemaal kunnen gebruiken en vanwege het werk van Linda. Henk moedigt laura aan om mee naar curaçao te gaan.

     bij de cliff gaat Henk zo slecht achteruit, dat hij komt te overlijden. later in de aflevering word laura gebeld, en hoort ze het nieuws uit meerdijk, dat Henk is overleden. zij overlijd ook vanwege verdriet of kort na de cliff … of misschien 1 oktober ?…

     maar dit is een vermoede dus wie weet, we gaan het zien. wat denken je/jullie zelf?

   • Afscheid denk ik daarna komt de Ciffhanger. Als ik het zo bekijkt gaat het heel slecht met Laura ze zal gaan overlijden ben ik bang.

  3. Ik krijg echt maagzuur van Janine wat een hypocriete zeurkous,Ludo kan niks goed doen in haar ogen.
   Het wordt tijd dat Ludo een leuke vrouw krijgt die wel waardeert wat hij voor zijn familie doet.
   Ben een beetje klaar met Janine en haar gezeur en geschreeuw.

   • Alexander op

    Ik heb zo de indruk dat zij op een echtscheiding aanstuurt want Ludo zal ineens op een bepaald moment zijn geduld verliezen.

  4. Vind het nog steeds jammer dat Saskia er uit is .Elisa is een goede actrice maar het past gewoon niet in het gezin de Verduintjes vind ik .Evenzo met Naomi, ook een goede actrice maar past niet bij Steef dat zie je gewoon als kijker. Misschien dat er een moment komt dat Saskia toch weer terug komt want in GTST kan alles en dat is weer het mooie van een soap !!

  5. Weet iemand nog een goede site of platform waar je seizoen 26/27/28 kan kijken? Ik probeer te zoeken maar tis echt nergens te zien😰

   • Ik ben er ook bang voor, maar ja die vrouw speelt al 34 jaar in de serie dus ze mag ook wel genieten van haar pensioen vind ik.