Archief

  Spoilers 16 t/m 19 oktober

  6

  Maandag 16 oktober

  Julian kan het niet over zijn hart verkrijgen om Stefano’s verzoek af te wijzen. Linda bekent alles aan Bing, die direct naar de politie wil stappen. Nina is verbijsterd door Monica’s mededeling. Ludo informeert bij Jonathan naar zijn ambities.

  Dinsdag 17 oktober

  Julian raakt verontrust als Merel hem vraagt zo snel mogelijk naar de familie Sanders te komen. Henk probeert Jonathan te laten inzien dat hij zich niet moet in laten palmen door Ludo. Laura probeert zich te herpakken door haar hobby weer op te pakken.

  Woensdag 18 oktober

  Nina en Bing maken zich zorgen om Manu. Rik vertelt Julian in vertrouwen dat Mats dakloos is en gaat op zoek naar meer informatie over zijn achtergrond. Steef raakt in de stress: gaat zijn geheim uitkomen?

  Donderdag 19 oktober

  Luuk reageert heftig op een onschuldige situatie. Henk en Janine proberen Laura op te vrolijken. Stefano heeft belangrijke onderzoeken in het ziekenhuis en stuurt Ludo en Janine weg als blijkt dat ze van plan zijn de hele dag bij hem te blijven. Mats voelt zich eenzaam.

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Ben ik opzich wel met je eens, die had ook meer “ streken “ wat de karakter wel leuker maakte.
    Denk dat deze “ Steef” wat realistischer verhaallijnen heeft waardoor zijn karakter minder leuk is

  1. Dat etentje van Steef met die studievriend en diens vader leek wel erg benadrukt. De jongen keek continue naar Steef alsof hij betoverd was, net als bij die paniekaanval.
   Dan deze afgelopen week, weer een heel contrast, maar wel een Mats die zijnde met ongemak ook betoverd leek. Benieuwd hoe dat allemaal ontwikkeld em het lijkt me ook niet gek om zijn exvriendinnetje terug te halen, gezien er in de media gepraat wordt alsof Jada nog steeds in GTST speelt. Dat valt me bij de dochter van die Koffietijd presentatrice ook steeds op. Die schijnt eveneens volgens allerlei mensen nog in de serie te spelen, maar ik heb ze al een behoorlijke poos niet meer gezien.

   Zou mooi zijn als het schrijversteam hier toch iig. subtiel een beetje wat mee doet. Wellicht vinden die dames dit perfect, terwijl ze ondertussen van alles doen en anders zou het met wat creativiteit niet aan budget niet moeten liggen, ze af en toe in beeld te brengen.

  2. Verhaallijn Linda steeds absurder. Nina en Bing zijn nogal egoïstisch en denken niet echt in het belang van Manu. Ludo draagt de serie. Top.

   • Hoezo wordt de verhaallijn van Linda steeds absurder, is typisch een voorbeeld van een poging tot witwassen van geld door die zogenaamde Baron of zijn handlangers, die Linda en Luuk voor hun karretje spannen. En ja, Linda had gelijk naar de politie moeten gaan. Maar zo werkt het bij GTST niet.

    Wat Nina en Bing betreft kan ik mij wel voorstellen dat ze bang zijn Manu kwijt te raken.
    Vroeger kon Monica niet voor Manu zorgen, nu ze haar leven op de rit heeft, komt ze Manu opeisen. O ja, laten we niet te vergeten wat Monica in het verleden allemaal heeft uitgespookt.
    Ze is Manu’s biologische moeder, klopt, maar contact krijgen met haar zoon, kan ook op een andere manier.
    Op dit moment sta ik achter Nina en Bing, maar dan ook op een eerlijke manier in het belang van Manu.